Ana Hickmann

Ana Hickmann

Ana Hickmann

Angelika van der Beek
Mail: angelikavanderbeek@gmail.com
Telefoon: +49 172 69 95 894
Website: www.goeyeweargroup.com/ana-hickmann

Op Bold verkrijgbaar voor de volgende landen:
Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Internationaal gerenommeerd Braziliaans topmodel Ana Hickmann, onder ande het boegbeeld van Victoria’s Secret, L’ Oreal en vele andere bekende labels, lanceerde in 2002 haar modelijn van kleding, cosmetica en accessoires zoals schoenen, tassen en brillen.

Het eren van vrouwen, hun essentie en vrouwelijkheid in alle aspecten van hun leven, is het sleutelwoord voor deze campagne. Met de zekerheid dat alle vrouwen verschillend zijn, maar een groot gevoel voor stijl gemeen hebben, biedt deze collectie een selectie van opnieuw uitgevonden klassieke vormen om de elegante en charmante looks van vandaag te creëren.

De belangrijkste referentie van het ontwerp van de SS19-collectie is de heropleving van het populaire en klassieke kattenoog van de jaren 30 tot de dag van vandaag, naast het collectie-DNA, de Duo – modetempels presenteren de nieuwste innovatie met een zeshoekige geschudde tempel. Duo-Fashion is een systeem dat specifiek in de tempel is ontwikkeld en een rotatiebeweging mogelijk maakt, waarbij kleuren en / of verrassende materiaalcombinaties worden onthuld. Dit systeem laat twee looks in één frame zien.

AH9282
Deze retro vierkante ogen stijl hebben super moderne lijnen en zijn de perfecte accessoire voor een vintage look. De gebogen vorm van de metalen pootjes samen met de gekleurde lenzen accentueert de edgy constructie. Beschikbaar in 4 sierlijke kleuren.

AH6368
Gelaagde constructies zijn een designtrend geweest voor het laatste seizoen en een retroreferentie. Deze overlappende voorkant van acetaat introduceert een mix van texturen die de klassieke vorm een ​​eigentijdse uitstraling geven. Beschikbaar in 3 aantrekkelijke kleuren.

AH1365-05A_A4
AH1392-01A
AH1375-A01_A5
Ana Portfolio
Translate »