Dusseldorf Eyewear

Düsseldorf Eyewear
Acetat-gebrandet-2

Düsseldorf Eyewear

Eigenaar
Mail: info@duesseldorf-eyewear.com
Telefoon:  +49 (0)211 – 55 95 100
Website: www.duesseldorf-eyewear.com

#hot #urban #stylish – Dit is wat het nieuwe brillenmerk van de regionale hoofdstad in Düsseldorf vertegenwoordigt. Düsseldorf Eyewear belichaamt al de moderne tijden van een bril – hoewel het slechts een jaar geleden (in 2016) werd opgericht.

Bekend om zijn stijl en unieke ont­werpen in combinatie met de juiste middelen zoals acetaat, nylon of buffelhoorn. Düsseldorf Eyewear maakt moderne brillen en zonne­brillen en is zeker bekend als de nieuwkomer 2017 op optiekbeurzen. Verbonden met het gebied – de mode-metropool in Duitsland – worden alle ontwerpen met trots “Königsallee” of “Rheinallee” genoemd. De stijl van de Düsseldorf Eyewear herinnert aan het stedelijke en gevoelig moderne leven van een grote stad en is gericht op de interesses en passies van de inwoners van de prachtige stad.

Düsseldorf Eyewear laat niet alleen de nieuwste trends van het jaar zien, maar toont ook graag nieuwe inspiraties. Het combineren van cat-eye-glasses met vrouwelijke bloemen is hier absoluut populair. Naturel kleuren komen naar voren. Tegelijkertijd gebruikt het merk hippe kleurcontrasten en in elkaar vloeiende kleuren.

Buitengewone resultaten worden hierdoor bereikt.Düsseldorf Eyewear herkent zichzelf als een multimediastijl-pionier op het gebied van brillen. Daarom is het merk beschikbaar via elk social media kanaal. De online-shop is al gelanceerd. De optiekwereld kijkt uit naar de frisse wind uit het Rijn gebied.

DusselDorf_Basis Portfolio
Büffelhorn-gebrandet
Translate »