H E L D E N

H E L D E N
HELDEN-BOB-6

helden optical

Eigenaar
Joey Diekman
Mail: info@heldenoptical.com
Telefoon: +31 (0)620020595
Website: www.heldenoptical.com

Op Bold verkrijgbaar voor de volgende landen:
Wereldwijd.

Franje? Nah. Niet voor de jongens bij Helden Optical. Zuiverheid en kwaliteit zijn de dingen die hen echt op gang brengen.

Helden Optical, opgericht in 2017, is opgericht in Nederland om de liefde van de oprichter voor het fundament van de mooiste bril te delen: de vorm van de lenzen en de manier waarop deze specifieke vormen terug blijven komen overal waar je kijkt. Omdat ze gewoon de allerbeste blijken te zijn in draagbaarheid en stijl, daarom. De aandacht die wordt gegeven en de manier waarop de materialen zijn ontworpen rond deze terugkerende lensvormen, geven een merk een eigen identiteit en gevoel. De meeste van de fundamentele brillen-ontwerpen zijn er al sinds de bril bestaat, en ze zullen waarschijnlijk eeuwig blijven.

Een ander ding dat al lang bestaat en ook tot het einde der tijden zal duren, zijn “Heroes”. En dat is precies wat Helden in het Nederlands bedoelt. No-nonsense, noodzaak combineren met schoonheid en onze eigen identiteit behouden – dat is waar ze naar streven. Hun brillen zijn voor degenen die houden van een ontwerp dat op zichzelf kan staan. Hun nieuwe collectie is gemaakt van de mooiste 8 mm-acetaat platen en is natuurlijk gebaseerd op hun beste vormen. De kleuren zijn fris en helder. Ze willen je graag laten zien waaraan ze het afgelopen jaar zo hard hebben gewerkt.

Beeld-2020
Basis Portfolio_H E L D E N
Translate »