KunoQvist

KunoQvist
kunoqvist_ss18_nordyl_2
kunoqvist_ss18_astolf_guld.jpg-

KunoQvist

Agent
Vice-Versa – Aga Selie
Mail:
info@vice-versa.nu
Telefoon: +31 (0)6 50 63 46 46
Website: www.opo.se

Introductie
Stel je voor, je wordt wakker in je hotelkamer. Het is zaterdagochtend en de vroege lente zon schijnt door de dikke gordijnen. Het is muisstil, behalve het geluid van lopend water door de leidingen, en het getjilp van vogeltjes buiten. De geur van pioenrozen. Iemand heeft koffie besteld. Je schoenen staan op het dikke tapijt naast het bed. Kleding hangt over een stoel voor het open raam. Een frisse wind glijdt langs je gezicht. De linnen lakens voelen koel aan op je huid. Je boek ligt open op de eerste pagina. Het champagneglas is leeg. De kinderen zijn er niet.

De 2018 voorjaarscollectie van KunoQvist.
De collectie onderscheidt zich in matte pastel kleuren in metaal en meer acetaat wat het gevoel van de natuur naar binnen brengt. De inspiratie komt van een lentepallet met kleur, licht en het gevoel naar buiten te gaan na de winter. We zien ook invloeden van futuristische technologie erin verwerkt zonder dat het zichtbaar is.

Met pastels in trendy monturen zoals de unisex modellen Nordyl en Holmfrid. Acetaat met zachte marmer effecten vind je terug op verschillende veren. Ze geven een licht vrouwelijk gevoel op plat metalen randen. De kleuren van het voorjaar zijn mat, bijna petrol, stylish blue, een zacht fluweel groen en fruitig perzik en droog lippenbalsam, donker naakt en zijn tegenpool schaduw.

Het is voor een tijdloze vrouw of man
die een bril ziet als een verlenging van zichzelf. Iemand die kwaliteit, bezit en speelsheid waardeert.

De kleuren hoeven niet te passen bij
de outfit van die dag maar meer bij
de stemming van de persoon. Een
lichte kleur voor een warmere huidskleur en een donkere kleur voor een intense uitstraling.

Translate »