L.G.R.

L.G.R.
Basis-Portfolio_LGR

Magali Occhiali

Tine Van der Haegen
Telefoon: +32 476841913
Mail: tine@eyeseyesbaby.be

Op Bold verkrijgbaar voor de volgende landen: Nederland, België en Luxemburg.

INSPIRED BY AFRICA, HANDMADE IN ITALY
In het jaar van zijn tiende verjaardag behaalde LGR nieuwe, uitstekende resultaten, zoals voor de tweede keer in de nieuwste aflevering van de meest opwindende Hollywood-filmserie Mission: Impossible 6 – Fallout , en nieuwe aanbevelingen waaronder Prince William Duke of Cambridge, Cristiano Ronaldo, Kate Hudson, Emma Roberts.
Gedreven door passie en met als doel erkenning te krijgen voor haar erfgoed en ongeëvenaard Italiaans vakmanschap, is elk paar altijd geïnspireerd door Afrika. Voor de herfst / winter 2018-2019 is de permanente collectie verrijkt met nieuwe zonnebrillen en optische monturen, gekenmerkt door de tijdloze elegantie en de topkwaliteit die L.G.R-brillen uniek maken.
De collectie zonnebrillen is onder andere uitgebreid met de introductie van Amba, met ronde lenzen, en met Alagi, met meer vierkante lenzen. Beide modellen zijn gemaakt van metaal en hebben een dubbele brug. Deze ultieme vormen worden gekenmerkt door een avant-garde touch aan de zijkanten die zijn gemaakt van metaal en zijn voorzien van verfijnde gravure. Alle zonnebrillen van L.G.R zijn uitgevoerd met mineraal glas van uitmuntende kwaliteit.

3
2
1

Foto: model ASMARA, ALAGI, DAKHLA

Translate »