Voor’ t Optiek

Voor’ t Optiek
web_keratograph

Voor’ t Optiek

Eigenaar
Frans van ’t Voort
Mail: info@voortoptiek.nl
Telefoon: +31 (0)255 757 777
Website: www.voortoptiek.nl

Voor’ t Optiek Optische instrumenten service
Voort Optical Service B.V. Bestaat nu circa 5 jaar.

Graag willen wij ons voorstellen aan de klant die nog niet met ons bekend is. In het begin toen wij het bedrijf net gestart waren, hebben wij gebruik gemaakt van mond tot mond reclame. Wij hebben toen veel werkzaamheden uitgevoerd in samenwerking met andere leveranciers.

Met trots kan ik u zeggen dat door onze groei en wensen van de klant wij nu een zelfstandige leverancier zijn geworden van alle optische instrumenten. Wij zijn een totaal onafhankelijk en zelfstandig bedrijf, zonder investeerders of aandeelhouders. Hierdoor is het voor ons erg van belang, altijd kwaliteit en goede service te verlenen. Wat natuurlijk, u als klant, meer tevredenheid oplevert maar ook kunnen onze prijzen hierdoor scherp en voordelig voor u uitpakken. Onze focus ligt op het repareren van instrumenten. Daarnaast de verkoop van onze producten. Onze specialiteit is de Phoropter service, waarbij wij alle merken kunnen servicen. Wij servicen op jaarbasis circa 200 phoropters en hebben hiermee veel leveranciers ondersteund.

Daarnaast beschikken we over een zeer groot aantal technische documentatie, kalibratietools en goed opgeleid personeel. Hierdoor kunnen wij heel veel support leveren, ongeacht het merk van uw instrument.

voort-basis-portfolio
Translate »