Aanmelden

Aanmelden voor de tweede editie?

Download hier het aanmeldformulier:

Nederlands aanmeldformulier

Liever de Engelse aanmeld pagina bekijken:
Sign-in Bold Optical Fair 2017

De Callia Lounge (nr. 3 op het overzicht)

De eerste locatie van onze beurs is De Callia Lounge. Alle deelnemers aan deze locatie hebben ongeveer dezelfde afmetingen en worden gescheiden door een wand, verder heeft u twee tafels met ieder drie stoelen en twee sta tafels tot uw beschikking. In deze locatie bevind zich ook de Sponsor Lounge, het project van Stichting Masechaba en catering. Een standplaats op deze locatie is te huur (excl. BTW) voor 2 dagen voor:

1.750,-

ArgentinArte (nr. 6 op het overzicht)

Onze tweede locatie is ArgentinArte, deze sfeervolle galerie is de sterke band met Argentinië goed zichtbaar. Deze bijzondere ruimte op Landgoed de Salentein vormt een mooie locatie vol met inspirerende kunst van talentvolle jonge Argentijnse kunstenaars. De locatie heeft een ruimere opzet dan de Dorsmolen, de stands hebben allemaal (ongeveer) dezelfde afmetingen. Een standplaats op deze locatie is te huur (excl. BTW) voor 2 dagen voor:

1.850,-

Huis de Salentein (nr. 5 op het overzicht)

De derde locatie is een prachtig landhuis uit de 18de eeuw, iedere kamer is apart en heeft zijn eigen unieke sfeer. Er zijn stijlkamers en torenkamers, de grote kamers deelt u met andere exposanten, andere kleinere kamers heeft u helemaal voor uzelf. De diverse vaste antieke tafels in de kamers kunnen allemaal gebruikt worden. Uiteraard zullen we er voor zorgen dat er voor alle deelnemers voldoende tafels en stoelen aanwezig zijn in de kamers. Een standplaats op deze locatie is te huur (excl. BTW) voor 2 dagen voor:

2.000,-

Informatie

Er zijn drie verschillende locaties te huur. Bij elke locatie wordt er een promotie banner verzorgd, de afmetingen verschillen per locatie. U dient hiervoor zelf een bestand aan te leveren. Mocht u geen materiaal hebben dan kunnen wij altijd (tegen een extra bijdrage) een banner voor u maken. Bij uw deelname is eten en drinken inbegrepen voor twee personen voor de twee beursdagen.

Hiernaast vind u meer informatie over de verschillende locaties en de prijzen hiervan. Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact op met ons via info@bold-opticalfair.nl

Locatie

Landgoed de Salentein bestaat uit drie verschillende locaties. Ieder met een eigen en unieke sfeer. Hieronder vind u meer informatie over de diverse locaties en de daarbij behorende prijzen.

Bold-Magazine

Drie weken voor de allereerste Bold-Optical Fair willen we een luxe Bold-magazine naar alle zelfstandige opticiens sturen. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig. Tegen een zeer laag tarief bieden wij u de kans op de deurmat van elke opticien te liggen. En op de dagen zelf zullen er nog eens 1000 uitgedeeld worden.

Doet u mee?
Een een halve pagina maar 325,- (excl. btw) en een hele pagina kost slechts 550,– (excl. btw). Meerdere advertenties plaatsen is toegestaan, indien u meerdere merken heeft. We kunnen de prijs redelijk laag houden omdat wij het in eigen beheer opmaken en uitgeven.
Zonder u is het niet mogelijk, helpt u mee?

Total Package Deal

Om het voor u en uw deelnemers/designer zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een Total Package Deal
samengesteld. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Drie nachten verblijf (zaterdag, zondag en maandag) in Design hotel De Roode Schuur **** (Incl. ontbijt).
    Met taxi van en naar de luchthaven. Voor 495,- per persoon.
  • Drie nachten verblijf (zaterdag, zondag en maandag) in Design hotel De Roode Schuur **** (Incl. ontbijt).
    Met eigen vervoer. Voor 295,- per persoon.
  • Alleen zondag nacht verblijf, met de taxi van en naar de Luchthaven. Voor 295,- per persoon (incl. ontbijt).
    Overnachting alleen op zondagnacht, met eigen vervoer. Voor 95,- per persoon (Incl. ontbijt).

Voor de deelnemers die met de taxi zijn opgehaald wordt er ook transfer geregeld naar Bold Optical Fair en weer terug
naar het hotel (op beide dagen).

Translate »