Need to know

Na de succesvolle eerste editie afgelopen 11 en 12 september 2016, gaat Bold door en maakt zich op voor Bold second edition.

Op 5 en 6 februari 2017 organiseert Bold Optical Fair de nieuwe Nederlandse optiekbeurs op Landgoed de Salentein in Nijkerk. Deze tweede editie vindt eveneens tegelijkertijd plaats met de twee bestaande Nederlandse optiekbeurzen in Nijkerk, en is het mogelijk voor de opticien om twee dagen lang drie optiekbeurzen te bezoeken binnen één vierkante kilometer in Nijkerk.

De Locatie

De Callia Lounge

Alle stands op deze locatie zijn ongeveer 250 cm diep en 350 cm breed. Ze worden gescheiden door een kleine witte muur. Bij de stand zijn twee witte tafels (80x120cm), zes stoelen en twee sta-tafels inbegrepen. Een standplaats op deze locatie is te huur (excl. BTW) voor 2 dagen voor:

1.750,-

ArgentinArte

In deze plaats alle stands ongeveer even groot (250 cm diep en 350 cm breed). Er zal geen scheidingswanden aanwezig zijn in deze locatie. Inbegrepen bij de stand zijn twee zwarte tafels (80 x 120 cm), zes stoelen en twee presentatie tafels. Een standplaats op deze locatie is te huur (excl. BTW) voor 2 dagen voor:

1.850,-

Huis de Salentein

Dit is echt een prachtige (High-end) locatie. Elke kamer is individueel en uniek en heeft zijn eigen meubels, er zullen extra stoelen en tafels aanwezig zijn. Een standplaats op deze locatie is te huur (excl. BTW) voor 2 dagen voor:

2.000,-

Informatie over de beschikbare promotie middelen

The Bold Guide

Laat zien wie je bent! Bold Optical Fair biedt uitgebreide mogelijkheden om uw merk onder de aandacht te brengen bij de opticiens. We maken een eigen magazine, je krijgt van ons een roll-up banner en een eigen webpagina per deelnemend merk. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden en de daarbij behorende deadlines.

Overige informatie

Opti & Mido

Op de Silmo in Parijs hebben we weer veel verschillende distributeurs en designers gesproken. Een aantal designers hebben al aangegeven bij de tweede editie van Bold Optical Fair aanwezig te zullen zijn. We verwachten hiermee veel aandacht te trekken bij de bezoekers van de Bold Optical Fair.

Landgoed de Salentein

Voor de Bold Optical Fair hebben we gekozen voor het landgoed de Salentein. Op dit prachtige landgoed hebben we drie verschillende locaties. De Callia Lounge, Huis de Salentein en ArgentinArte. Iedere locatie heeft zo zijn eigen charme en prijskaartje. Meer informatie over de verschillende locaties en de prijzen vind u hieronder en op het aanmeldingsformulier.

Je eigen pagina

Iedere deelnemer krijgt een eigen profiel pagina op de Bold Optical Fair website. Per merk zal er een aparte pagina aangemaakt worden. Hier kun je meer informatie geven over de designers, de visie en het ontwerp. Per merk kunnen er maximaal 3 beelden aangeleverd worden. Deze pagina’s zullen in alfabetische volgorde worden geplaatst op de website.

Bold-Magazine

Drie weken voorafgaand aan de Bold Optical Fair zullen er naar alle opticiens in heel Nederland ons exclusieve Bold-magazine ontvangen. Hierin staat alle informatie over de Bold-beurs, een overzicht van de deelnemende merken en een plattegrond. Ook op de dag zelf zal het magazine uitgedeeld worden.

Het is mogelijk om tegen een zeer laag tarief te adverteren. Een halve pagina advertentie kost slechts 350,- (excl. BTW) en een hele pagina (A4) maar 550 ,- (excl. BTW). Wilt u meer informatie ontvangen over de advertentie mogelijkheden, vul dan het contact formulier in onderaan de pagina of mail info@bold-opticalfair.nl.

Eten en drinken

We hebben een All-inn arrangement voor de standhouders (twee personen per deelname) inclusief een Bold-diner op zondagavond. Zondag en Maandag zijn er (tussen 11:30 en 13:30) 2 luxe broodjes per persoon (diverse harde broodjes met kaas, luxe vleeswaren en vis) beschikbaar en 10 consumptiemunten per persoon (te gebruiken voor huiswijn, bier en frisdrank). Komt u met meerdere personen dan kunt u extra All-inn arrangementen afnemen. Dit graag doorgeven tijdens de aanmelding i.v.m. de catering.

Parkeren

Het is ook goed mogelijk om met eigen vervoer naar onze Bold Optical Fair te komen. Er is meer dan voldoende parkeer gelegenheid en er zullen parkeerbegeleiders aanwezig zijn om het geheel netjes te laten verlopen.

Het Landgoed de Salentein ligt op ongeveer 950 meter bij de andere optiek beurzen vandaan (1 minuut rijden). Met mooi weer is dit slechts 10 minuten lopen (via de Hemmelerweg – 800 meter).

Belangrijke informatie

The Rules

Tijden

Zondag 5 februari 2017. In de ochtend starten we vroeg met de opbouw. Vanaf 10.00 uur zullen de stands gereed staan voor jullie om op te bouwen. Jullie hebben een uur om op te bouwen. Mocht dit te krap zijn, graag tijdig aangeven bij de organisatie. Eerder dan 18:00 uur afbouwen is niet toegestaan. Respecteer deze regel en maak er met z’n allen een mooie dag van.

Openingstijden voor bezoekers:
Van 11:00 tot 18:00 uur.

Tijden

Maandag 6 februari 2017 is vanaf 08.00 uur de organisatie aanwezig, de locatie zal vanaf die tijd weer schoon zijn en klaar staan voor de opbouw. De deelnemers hebben een 1 uur om op te bouwen. Mocht dit te krap zijn, graag tijdig aangeven bij de organisatie.

Eerder dan 18.00 uur afbouwen is niet toegestaan. Als dit toch het geval is (zonder vooraf overleg met de organisatie) dan kan deelname aan de Bold Optical Fair in de toekomst worden geweigerd.

Openingstijden voor bezoekers:
Van 9:00 tot 18:00 uur.

aansprakelijkheid

De organisatie van Bold Optical Fair kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissing van en schade aan goederen. De standhouder is zelf verantwoordelijk voor artikelen of andere eigendommen tijdens de opbouw, de fair zelf en de afbouwperiode.

Contact

Misschien is het verstandig de telefoonnummers van de organisatie op te slaan in uw telefoon. Het voornaamste aanspreekpunt op de dagen zelf is Terressa Binnendijk: +31 (0)6 234 245 08. Walter van Waas is ook aanwezig en beschikbaar op nummer +31 (0)6 16 67 83 76. Ook zullen er gastvrouwen van de Bold Optical Fair aanwezig zijn op elke locatie, die u verder kunnen helpen.

Bold Optical Fair: Onderdeel van Walterr Eyewear, Witte de Withstraat 62, 2405 VC, Alphen aan den Rijn, geregistreerd bij het Handelsregister te Amsterdam onder nummer 51639823.

BHV

Op allebei de dagen zullen er ook BHV’ers aanwezig zijn. Deze kunt u ten aller tijden bereiken mocht er een noodgeval zijn. Roel Binnendijk: +31 (0)6 22 66 57 33.

Mocht er zich een calamiteit voordoen graag ook de organisatie inlichten en bel 112.

Terressa Binnendijk: +31 (0)6 234 245 08.
Walter van Waas: +31 (0)6 16 67 83 76.

Annulering

Een ingediende inschrijving kan niet eenzijdig door de inschrijver worden ingetrokken of gewijzigd, ongeacht of deze reeds is geaccepteerd door de organisatoren en ongeacht of het gaat om intrekking of wijziging van de standhuur. Indien een inschrijver een inschrijving wenst te annuleren of te wijzigen, zal een daartoe strekkend schriftelijk, aangetekend verzonden verzoek aan de organisatoren dienen te worden gedaan. Zie algemene voorwaarden voor meer informatie.

Translate »