Proud Packaging

Proud Packaging

Proud Packaging
BOLD-online-1

Proud Packaging

Jeroen Houwer
Mail:
info@proudpackaging.com
Telefoon: +31 (0513) 68 98 78
www.proudpackaging.com
www.draagtasonline.nl

Wil jij je concurrenten het nakijken geven met jaloersmakende mooie gepersonaliseerde verpakkingen? Proud Packaging maakt eyecatchers die je merk laten shinen en je productbeleving een boost geven. Puur omdat jouw merk het waard is.

Jouw verpakking verdient onze aandacht. We beginnen altijd met de vraag: “Wat wil je nou eigenlijk uitstralen?” En dan gaan we los met een flinke dosis creativiteit. We stapelen vakkennis en 35 jaar ervaring op een über-persoonlijke aanpak en maken voor jou de allerbeste custom-made bedrukte draag-, verzend- en geschenkverpakkingen.

Een goede fit met je merk zit in de details en daarvan slaan we er niet een over: materialen, bedrukking, formaat, afwerking, oplage, logistiek,…. Proud Packaging zorgt dat alles tot op de laatste punten en komma’s klopt. Natuurlijk ook als het om duurzaamheid en transparantie over de herkomst van materialen gaat. Samen Creëren we het perfecte plaatje.

Proud Packaging helpt jou als ondernemer en inkoper om uit de verpakking te halen wat erin zit. Het is immers een belangrijk en intensief contact-moment met je merk. Ons doel? Een verpakking creëren die je met trots meegeeft en die je klanten met trots dragen. Het is jouw trotse glimlach waar wij het voor doen.

BOLD-online-2
27 Degrees

27 Degrees

27 Degrees
fanitamendes_OK

27 DEGREES

Mail: info@apticabs.com
Telefoon: +34 931 760 053
Website: www.instagram.com/27degrees_eyewear/

Over ons…
We hebben in de loop der jaren veel creatieve dingen gedaan, maar als bedrijf hebben we het gevoel dat we niet ver genoeg gaan, de grenzen moeten steeds weer worden verlegd en opnieuw worden opgebouwd en we streven naar meer en meer… Voorbij het comfort betekent terrein breken dat al gebroken is, obstakels en barrières overwinnen en een sprong in het onbekende durven wagen, op zoek naar een eigen identiteit, nieuwe spelregels die nog moeten worden gedefinieerd.

Hulde aan generatie Y
Het leven is een voortdurende evolutie. Zij die een verandering in de wereld willen teweegbrengen, doen dat uiteindelijk ook. Wie wacht tot er iets gebeurt, blijft altijd achter. Dat is niet het geval met de meerderheid van de Generatie Y.

Generatie Y neemt nu al het initiatief, verandering zal gebeuren, en ze zijn misschien onvolwassen of ongeëngageerd, maar ze zijn altijd in voor een gevecht.
Zij hebben het gevoel dat hun mening over sociale en politieke kwesties door de huidige samenleving wordt genegeerd. Zij hebben het gevoel dat zij geen stem hebben in de besluitvorming over de vraagstukken die zullen bepalen hoe de toekomst van hun land en hun samenleving eruit zal zien. Dit verschijnsel doet zich over de hele wereld voor. Vooral leden van de Y-generatie stellen ter discussie hoe oudere generaties denken en hoe weinig respect zij hebben voor hun standpunten. Er is een reële behoefte aan vertegenwoordiging, aan dat deze generatie wordt gehoord en gerespecteerd.

27 DEGREES is een urban eyewear-merk dat geboren is om zich bij de jongere generatie aan te sluiten, doelbewust ontworpen om bij deze jonge mensen te passen die hun eigen stijl bepalen. Het heeft een vooruitziende blik op actuele kwesties en is niet bang voor controverse. Het wil onderscheidend en inspirerend zijn.

Onze missie is om het gesprek met de jongere generatie te inspireren, om een verschil te maken. Als merk streven we er bij 27 DEGREES naar om onze jonge consumenten tevreden te stellen met modieuze producten en baanbrekend design tegen een betaalbare prijs. Merkwaarden: hoge kwaliteit, gedurfd, innovatief, ethisch, vooruitstrevend.

8658-IMG-Dorso-Display_2009
0388-Poster-200x200-27Degrees_2001
Jisco

Jisco

Jisco
Bild2
Portfolio Jisco 2

Jisco Eyewear SL

Mail: info@jiscoeyewear.com
Telefoon: +34 931 760 053
Website: www.jiscostyle.com

Over Jisco en onze Med Style
Jisco is een wereldwijd merk voor brilmonturen en zonnebrillen, evenals lederen tassen van hoge kwaliteit. Gevestigd naast de Middellandse Zee, laten we ons inspireren door haar landschappen en helderheid. In samenwerking met de grootste acetaat bedrijven creëren we unieke kleurencombinaties en exclusieve ontwerpen, gemaakt door en voor JISCO, die de identiteit en persoonlijkheid versterken van degenen die onze brillen dragen. Wij zijn mediterraans. Wij houden van de natuur, hebben haar nodig en voelen haar aan. Wij inspireren mensen om de natuur te verkennen en ervan te genieten en stellen hen in staat om gezond, creatief en verantwoordelijk te zijn door middel van een kwaliteitsproduct, gemaakt vanuit verantwoordelijkheid met het milieu en ontworpen om comfort te bieden.

Bij JISCO ontwerpen we elk model denkend aan ons ecologisch geweten en de wil om ons bedrijf te leiden naar een meer milieuvriendelijke aanpak, om met ons werk bij te dragen aan de bescherming van het milieu en om zorg te dragen voor de planeet waarop we allemaal leven. Ons doel is dat onze processen, materialen en producten steeds duurzamer worden. Wij hebben directe controle over het productieproces, volgen alle fasen nauwgezet op en zorgen ervoor dat elk stuk aan onze kwaliteitseisen voldoet. Onvolmaakt mooi en uniek, zo zijn al onze brillen, het resultaat van het manuele proces van polijsten en afwerken, de laatste fase voor ze op de markt worden gebracht.

Van acetaat naar bio-acetaat
Beetje bij beetje voegen we nieuwe modellen toe die geproduceerd zijn met grondstoffen van hernieuwbare bronnen zoals bio-acetaat, een 100% natuurlijk materiaal aangezien het afkomstig is van cellulose en 100% biologisch afbreekbaar is. Ook al is het acetaat dat in onze collectie wordt gebruikt voor 99% natuurlijk, toch is 1% afkomstig van aardolie. Dit nieuwe bio acetaat, ontwikkeld door Mazzuchelly, is 100% natuurlijk. Waardoor het mogelijk is dat het acetaat 100% uit natuurlijke bronnen komt, maar ook dat het 100% biologisch afbreekbaar is.

Titanium en acetaat
Opvallend in de collectie van Jisco zijn de brillen die verschillende materialen combineren zoals titanium met acetaat. Deze ontwerpen zijn echt speciaal door hun kleurrijk spel, hun rondingen in de monturen of het spel van delicate details met transparanties.

Ultralicht en zuiver titanium
Het ultralichte titanium van Japanse oorsprong is de nieuwste aanwinst in onze collectie. Dankzij zijn hoge zuiverheid en hoge dichtheid bereiken we ontwerpen met een grotere sterkte en duurzaamheid en een geringere dikte. Samengesteld uit 100% titanium modellen, is Pure Titanium het kroonjuweel van deze reeks, waarbij de maximale expressie van lichtheid en comfort wordt bereikt. Door middel van IP-plating, een complex en geavanceerd proces van het aanbrengen van kleur op titanium, bereiken we een hoge stabiliteit in het behoud van helderheid en kleur in de tijd, evenals een volledig hypoallergene barrière die ervoor zorgt dat het materiaal constant in contact kan zijn met de huid.

IK DRAAG DE NATUUR, IK DRAAG JISCO.

Bild-1
Bild3
Frame & I by Sfered

Frame & I by Sfered

Frame & I by Sfered
frametric-HQ
Frame & I - Basis Portfolio

Frame & I by Sfered

Gert Veth
Mail: gert@sfered.nl
Telefoon: +316-42214962
Website: www.sfered.nl

“Wat is er nou leuker dan helemaal zelf de looks van een nieuwe bril kunnen bepalen, samen met je klant?”

Wij vinden dat dit voor iedere opticien mogelijk moet zijn; een gepersonaliseerde bril waarbij stijl, vorm en kleur perfect zijn te matchen met het karakter van de drager. Creëer unieke brillen met de gebruiksvriendelijke Frametric software van Sfered.

Maak een 3d scan van de klant en kies samen een montuurvorm uit de Frame & I private label collectie. Met onze slimme software is ieder onderdeel van het montuur eenvoudig aanpasbaar en heeft elke bril automatisch de juiste pasvorm.

De Frame & I serie bevat naast 3d geprinte brillen nu ook een door Caarls Eyewear geproduceerde acetaat collectie. Elke acetaat bril wordt op ambachtelijke wijze in Nederland gemaakt met de nieuwste technieken, de beste materialen en de mooiste kleuren.

Creëer je bril zoals jij het wil!

trommelen-LQ
panto-LQ
ZipZap

ZipZap

ZipZap

Ofar BV

Peter Schouten
Mail: info@ofar.nl
Telefoon: +31 (0)320247104
Website: www.ofar.nl

De ZipZap Clip-ons bevatten een ingenieus klemsysteem met verende brug. Met dit systeem klemt de ZipZap clip-on gemakkelijke op de bril en heb je in een handomdraai een zonnebril op sterkte. De ZipZap heeft gepolariseerde glazen is licht van gewicht en verkrijgbaar in twee kleuren: bruin met bruin glas en gun met grijs glas.

ZipZap-clip-on-zonnebril-bril-op-sterkte-1
LookOfar

LookOfar

LookOfar

Ofar BV

Peter Schouten
Mail: info@ofar.nl
Telefoon: +31 (0)320247104
Website: www.ofar.nl

LookOfar is een leesbrillenmerk met veel verschillende monturen en kleuren! Of je nu op zoek bent naar een magneet leesbril, een leesbril als zonnebril of een leesbril met Blueblock glazen LookOfar heeft het. De leesbrillen zijn verkrijgbaar in sterktes van +1.00 t/m +3.00. Enkele brillen zijn leverbaar t/m sterkte +4.00!

LookOfar-leesbril-bril-bestellen-2
FitOfar

FitOfar

FitOfar

Ofar BV

Peter Schouten
Mail: info@ofar.nl
Telefoon: +31 (0)320247104
Website: www.ofar.nl

De FitOfar overzetbrillen maken in een handomdraai van elke bril met glazen op sterkte, een zonnebril of high-contrastbril op sterkte. FitOfar speelt met een breed assortiment aan overzetzonnebrillen in diverse modellen en kleuren in op de brilmode. Het draagcomfort en gebruiksgemak is kenmerkend voor FitOFar.

FitOfar. Your Favorite!

FitOfar-overzet-zonnebril-bril-bestellen-2
art&jack

art&jack

art&jack
art&jack-zonnebril-merk-bestellen-1

Ofar BV

Peter Schouten
Mail: info@ofar.nl
Telefoon: +31 (0)320247104
Website: www.ofar.nl

art&jack sunglasses by Ofar bestaat vijf jaar en Ofar komt daarom met een speciale collectie. Het 5-jarig lustrum van art&jack in november vorig jaar ging helaas zonder feestelijke aandacht voorbij. Vijf jaar succes is wel reden voor een feestje vinden we bij Ofar en daarom lanceren we in 2021, naast de reguliere zonnebrilcollectie, de art&jack X-Collection.

Deze speciale collectie bestaat uit een serie luxere modellen zonnebrillen. Het bijzondere aan deze brillen zijn de fraaie details en de gebruikte materialen. In de X-collection vindt men een uitgebalanceerd assortiment uniseks, dames en heren modellen die een sieraad zijn voor het gezicht. In alle opzichten wordt de aanschaf van deze brillen een feestje; van de bril tot en met het meegeleverde etui en doekje, stijlvol is het motto. Volg art&jack op facebook @ofaroptics.

Over art&jack
De collectie art&jack zonnebrillen bestaat uit klassieke en trendy modellen voor zowel dames als heren. In het assortiment zitten zowel kunststof en metalen monturen met glazen van diverse materialen, zoals mineraal en TAC glas. Wat de art&jack brillen vooral kenmerkt is de geweldige pasvorm.

Over Ofar
Ofar B.V. is al meer dan tachtig jaar een begrip in de optiekbranche. We staan bekend om onze goede kwaliteit producten, flexibiliteit en snelle gratis levering (binnen Nederland). Naast allerlei soorten brillen biedt Ofar ook etuis, brildoekjes, lenscleaner en papieren tasjes die voorzien kunnen worden van een logo. Verder behoren onderdelen, displays, contactlensaccessoires en nog vele andere artikelen tot het assortiment.

American Optical

American Optical

American Optical
American Optical - Portfolio

WOLF CONTINENTAL GMBH

Mail: info@wolf-continental.com
Telefoon: +49 2431 806580
Website: www.wolf-continental.com

De heropleving van AO is een van de grote wereldwijde heropstarten in 2021! Toen Europa Eyewear uit Chicago, een van de grootste distributie- en productiebedrijven in de VS, in 2019 American Optical overnam, hadden ze al een plan om de volledige productie terug te brengen naar de VS en de 187 jaar oude geschiedenis van AO voldoende ruimte te geven in hun geplande portefeuille.

Bekijk de nieuw ontwikkelde klassieke stijlen uit de archieven van AO, zoals de Original Pilot – de eerste zonnebril op de maan, de Saratoga – bekend als de zonnebril van John F. Kennedy en nog veel meer. Allemaal 100% handgemaakt in de VS.

AmericanOptical_InstagramPhoto-1080x1080-20202
Alf

Alf

Alf
ALF - Portfolio

WOLF CONTINENTAL GMBH

Mail: info@wolf-continental.com
Telefoon: +49 2431 806580
Website: www.wolf-continental.com

The ALF (Atelier Lunetterie de Francais) design is inspired by famous design classics from the 60ies, 70ies and 80ies – all manufactured  in japanes Acetate and produced in France! Each model is flattering in finish and design!

Schermafbeelding-2021-01-05-om-16.35.57
Schermafbeelding-2021-01-05-om-16.35.40
Translate »