Sehstoff

Sehstoff

Sehstoff
Brille-SEHSTOFF-LOGO
SEHSTOFF - Portfolio

SEHSTOFF

Robert Prodinger
Mail: office@sehstoff.eu
Telefoon: +436763509683
Website: www.sehstoff.eu

‘s Werelds eerste linnen bril gemaakt met TCR technologie. Linnen wordt al meer dan 6000 jaar dagelijks gebruikt en wordt tot op de dag van vandaag door onze boeren uit het Mühlviertel in het noordwesten van Oostenrijk verwerkt. Met onze decoratieve klinknagels houden we ook de traditionele metaalsmid cultuur uit Ennstal in stand. De materiaaleigenschappen van onze linnen monturen overtreffen niet alleen onze verwachtingen, maar bevorderen ook voor 100% het traditionele handwerk in de werkplaats.

Het is voor ons een genoegen om de traditie van de Oostenrijkse brillenproductie in de komende decennia met creativiteit en service vorm te geven. Ons materiaal is grondstof besparend wat betreft waterverbruik bij de productie, bio, veganistisch, anti-allergisch en hittebestendig. Met Bold Optical Fair beginnen wij onze reis in de grote wereld van de optiek en wij verheugen ons op elk bezoek. Wij heten alle opticiens van harte welkom, bezoek ons op onze stand in de Callia Lounge.

Facetune_30-07-2020-10-55-11
Proud Packaging

Proud Packaging

Proud Packaging
BOLD-online-1

Proud Packaging

Jeroen Houwer
Mail:
info@proudpackaging.com
Telefoon: +31 (0513) 68 98 78
www.proudpackaging.com
www.draagtasonline.nl

Wil jij je concurrenten het nakijken geven met jaloersmakende mooie gepersonaliseerde verpakkingen? Proud Packaging maakt eyecatchers die je merk laten shinen en je productbeleving een boost geven. Puur omdat jouw merk het waard is.

Jouw verpakking verdient onze aandacht. We beginnen altijd met de vraag: “Wat wil je nou eigenlijk uitstralen?” En dan gaan we los met een flinke dosis creativiteit. We stapelen vakkennis en 35 jaar ervaring op een über-persoonlijke aanpak en maken voor jou de allerbeste custom-made bedrukte draag-, verzend- en geschenkverpakkingen.

Een goede fit met je merk zit in de details en daarvan slaan we er niet een over: materialen, bedrukking, formaat, afwerking, oplage, logistiek,…. Proud Packaging zorgt dat alles tot op de laatste punten en komma’s klopt. Natuurlijk ook als het om duurzaamheid en transparantie over de herkomst van materialen gaat. Samen Creëren we het perfecte plaatje.

Proud Packaging helpt jou als ondernemer en inkoper om uit de verpakking te halen wat erin zit. Het is immers een belangrijk en intensief contact-moment met je merk. Ons doel? Een verpakking creëren die je met trots meegeeft en die je klanten met trots dragen. Het is jouw trotse glimlach waar wij het voor doen.

BOLD-online-2
For Art’s Sake

For Art’s Sake

For Art's Sake
IMG_0996

Paul van der Beek

Mail: Paul.vanderbeek@googlemail.com
Telefoon: +49 15222967959
Website: www.fasforartssake.com

For Art’s Sake, opgericht in 2016, is een van de grootste en meest opwindende brillenmerken die uit Londen komen. Geliefd om zijn gedurfde details en een luchtige benadering van luxe, leeft FAS volgens de uitdrukking ‘Designed to Delight’ – te zien in alles. Van onze opvallende art deco-geïnspireerde winkels tot onze blauwfluwelen verpakkingen en de goede doelen die we steunen (bij elke aankoop, doneren wij een bril aan iemand in nood via Restoring Vision en planten een boom met Trees for the Future).

IMG_0998
Police

Police

Police x Lewis Hamilton
SPLB32_722-double

Karin May

Mail: mayiwear@gmail.com
Telefoon: +31(0)640883330
Website: www.derigo.com/eng/brands/police

Police x Lewis Hamilton de vintage spirit van Police gecombineerd met de persoonlijke en eigentijdse stijl van de Formule 1-kampioen. De collectie speelt met tegenstellingen door slanke metalen modellen met een ingetogen aantrekkingskracht te combineren met stijlen van bio-acetaat met meer gedurfde diktes. Een uitgebreide keuze aan clip-ons en fotochrome lenzen, maakt de voorstellen zowel eclectisch als geschikt voor alle looks.

Het onmisbare patroon met slanke lijnen en het Lewis Hamilton Panther-logo zijn echte essentials en vertegenwoordigen decoratieve elementen die op een bescheiden maar herkenbare manier worden gebruikt op verschillende delen van de bril, om de collectie te identificeren.

VPLB29_300
ZipZap

ZipZap

ZipZap

Ofar BV

Peter Schouten
Mail: info@ofar.nl
Telefoon: +31 (0)320247104
Website: www.ofar.nl

De ZipZap Clip-ons bevatten een ingenieus klemsysteem met verende brug. Met dit systeem klemt de ZipZap clip-on gemakkelijke op de bril en heb je in een handomdraai een zonnebril op sterkte. De ZipZap heeft gepolariseerde glazen is licht van gewicht en verkrijgbaar in twee kleuren: bruin met bruin glas en gun met grijs glas.

ZipZap-clip-on-zonnebril-bril-op-sterkte-1
LookOfar

LookOfar

LookOfar

Ofar BV

Peter Schouten
Mail: info@ofar.nl
Telefoon: +31 (0)320247104
Website: www.ofar.nl

LookOfar is een leesbrillenmerk met veel verschillende monturen en kleuren! Of je nu op zoek bent naar een magneet leesbril, een leesbril als zonnebril of een leesbril met Blueblock glazen LookOfar heeft het. De leesbrillen zijn verkrijgbaar in sterktes van +1.00 t/m +3.00. Enkele brillen zijn leverbaar t/m sterkte +4.00!

LookOfar-leesbril-bril-bestellen-2
Iky Eyewear

Iky Eyewear

Iky Eyewear

Ofar BV

Peter Schouten
Mail: info@ofar.nl
Telefoon: +31 (0)320247104
Website: www.ofar.nl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc mattis consequat augue vel hendrerit. Curabitur vel mi non metus bibendum fringilla vitae et magna. Donec lobortis ultrices leo sed facilisis. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Morbi laoreet purus turpis, eu lacinia nisl tempus ac. Sed sed diam ac mauris convallis dictum non ac quam. Vivamus quis congue metus. Integer finibus risus non massa gravida rhoncus interdum a enim. Aenean viverra dui ac ante convallis auctor eget a nulla. Aenean semper tellus nunc, eget molestie odio sodales tristique. Maecenas vestibulum ex a tincidunt auctor. Maecenas convallis turpis ex, ut dapibus orci molestie ut.

FitOfar

FitOfar

FitOfar

Ofar BV

Peter Schouten
Mail: info@ofar.nl
Telefoon: +31 (0)320247104
Website: www.ofar.nl

De FitOfar overzetbrillen maken in een handomdraai van elke bril met glazen op sterkte, een zonnebril of high-contrastbril op sterkte. FitOfar speelt met een breed assortiment aan overzetzonnebrillen in diverse modellen en kleuren in op de brilmode. Het draagcomfort en gebruiksgemak is kenmerkend voor FitOFar.

FitOfar. Your Favorite!

FitOfar-overzet-zonnebril-bril-bestellen-2
art&jack

art&jack

art&jack
art&jack-zonnebril-merk-bestellen-1

Ofar BV

Peter Schouten
Mail: info@ofar.nl
Telefoon: +31 (0)320247104
Website: www.ofar.nl

art&jack sunglasses by Ofar bestaat vijf jaar en Ofar komt daarom met een speciale collectie. Het 5-jarig lustrum van art&jack in november vorig jaar ging helaas zonder feestelijke aandacht voorbij. Vijf jaar succes is wel reden voor een feestje vinden we bij Ofar en daarom lanceren we in 2021, naast de reguliere zonnebrilcollectie, de art&jack X-Collection.

Deze speciale collectie bestaat uit een serie luxere modellen zonnebrillen. Het bijzondere aan deze brillen zijn de fraaie details en de gebruikte materialen. In de X-collection vindt men een uitgebalanceerd assortiment uniseks, dames en heren modellen die een sieraad zijn voor het gezicht. In alle opzichten wordt de aanschaf van deze brillen een feestje; van de bril tot en met het meegeleverde etui en doekje, stijlvol is het motto. Volg art&jack op facebook @ofaroptics.

Over art&jack
De collectie art&jack zonnebrillen bestaat uit klassieke en trendy modellen voor zowel dames als heren. In het assortiment zitten zowel kunststof en metalen monturen met glazen van diverse materialen, zoals mineraal en TAC glas. Wat de art&jack brillen vooral kenmerkt is de geweldige pasvorm.

Over Ofar
Ofar B.V. is al meer dan tachtig jaar een begrip in de optiekbranche. We staan bekend om onze goede kwaliteit producten, flexibiliteit en snelle gratis levering (binnen Nederland). Naast allerlei soorten brillen biedt Ofar ook etuis, brildoekjes, lenscleaner en papieren tasjes die voorzien kunnen worden van een logo. Verder behoren onderdelen, displays, contactlensaccessoires en nog vele andere artikelen tot het assortiment.

American Optical

American Optical

American Optical
American Optical - Portfolio

WOLF CONTINENTAL GMBH

Mail: info@wolf-continental.com
Telefoon: +49 2431 806580
Website: www.wolf-continental.com

De heropleving van AO is een van de grote wereldwijde heropstarten in 2021! Toen Europa Eyewear uit Chicago, een van de grootste distributie- en productiebedrijven in de VS, in 2019 American Optical overnam, hadden ze al een plan om de volledige productie terug te brengen naar de VS en de 187 jaar oude geschiedenis van AO voldoende ruimte te geven in hun geplande portefeuille.

Bekijk de nieuw ontwikkelde klassieke stijlen uit de archieven van AO, zoals de Original Pilot – de eerste zonnebril op de maan, de Saratoga – bekend als de zonnebril van John F. Kennedy en nog veel meer. Allemaal 100% handgemaakt in de VS.

AmericanOptical_InstagramPhoto-1080x1080-20202
Translate »