SEED 1dayPure Moisture

SEED 1dayPure Moisture

SEED 1dayPure Moisture
Zeewier

TrueBlue Optics B.V.

Mail: info@trueblueoptics.nl
Telefoon: +31 (0)318 – 62 47 39
Website: www.trueblueoptics.nl

Support your vision with Japanese Quality is niet zomaar een kreet die we gebruiken. Sinds de lancering van deze lenzen hebben de daglenzen al ruimschoots hun kwaliteit bewezen in Japan en vele ander Aziatische landen. TrueBlue Optics is dan ook als optiekgroothandel erg blij dat we dit mooie merk mogen vertegenwoordigen in Nederland. De SEED 1dayPure Moisture daglenzen zijn verkrijgbaar in sferisch, torisch en multiofcaal.

Wat maken deze lenzen nou zo uniek?

  • Ultiem draagcomfort
  • Uniek SIB materiaal
  • Aanpasbaar parametrisch ontwerp
  • Hoge zuurstofdoorlatendheid
  • Hoog watergehalte
  • Gebruik van natuurlijk polymeer “Alginic Acid”
  • Made in Japan kwaliteit

Ultiem Draagcomfort
De SEED lenzen bevatten alginezuur, een natuurlijk hydraterend polymeer dat wordt onttrokken uit zeewier, zoals Kelp of Wakame zeewier. Het zorgt voor een optimale hydratatie en houdt traanvocht
op het oppervlak van de lens.

SIB Materiaal
Alle SEED lenzen zijn gemaakt van ‘SIB’ (SEED Ionic Bond). Dit is een door SEED zelf ontwikkelde biocompatibele hybride materiaalsoort, waarbij gebruik is gemaakt van positieve en negatieve
ionen op elke moleculaire keten. Dit zorgt voor elektrische stabiliteit wat in combinatie met het hoge watergehalte (58%) de volgende voordelen biedt:

  • Het weert proteïnen en vuil
  • Het zorgt voor een hoge zuurstofdoorlatendheid
  • Het biedt weerstand tegen vervorming onder spanning

Parametrsich Design
Het parametrische ontwerp bestaat uit twee concepten; het beperken van de lensdikte en de curve voor elke sterkte en het verminderen van de dikte van de rand. Het zorgt voor draagcomfort, doordat de lens gematigd kan bewegen zonder aan de ogen te hechten. Daarnaast
zal het contact met de oogleden verminderd worden. Vergeleken met een traditioneel lensontwerp is de rand 30% dunner.

Japanse Kwaliteit
De SEED 1dayPure lenzen worden volgens strikte kwaliteitstandaarden geproduceerd in het SEED Kounosu Research Institute in Japan. Er wordt veel zorg besteed aan het produceren van elk paar contactlenzen om veiligheid en comfort van de ogen te waarborgen. Met de ecovriendelijke faciliteiten en door het verminderen van CO2 uitstoot en waterverbruik heeft SEED maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

Basis Portfolio-SEED
Visual-3-soorten-vrij-WEB
ZEISS Vision Care

ZEISS Vision Care

ZEISS Vision Care
WEBSITE-ZEISS-markering-EnergizeMe
Basis Portfolio-ZEISS

ZEISS Vision Care

Adres:
Graaf Engelbertlaan 75, 4837 DS Breda
Telefoon: +31 (0)76 3035 444
E-mail: optiek@zeiss.com
Website: www.zeiss.nl/vision

Geen mens is hetzelfde. Allemaal zijn we uniek. Juist ook als het gaat om beter zien. Iedereen heeft eigen zichtbehoeften en deze veranderen met de dag. Continue ontwikkelingen in onze dynamische wereld vragen dan ook steeds om nieuwe oplossingen. Dat realiseert ZEISS zich als geen ander. Innovatie zit in het bloed van dit bedrijf en internationaal bekende merk. Al meer dan 170 jaar werkt ZEISS dagelijks aan de nieuwste zichtoplossingen, waarin steeds de persoonlijke behoeften van zowel de consument als u, de opticien, centraal staan. ZEISS is niet alleen een toonaangevende brillenglasleverancier, maar produceert ook microscopen, foto- en filmobjectieven, verrekijkers, planetaria, medische oplossingen en metrologische apparatuur.

De passie van ZEISS voor excellentie vraagt om durf en keuzes die soms tegen de stroom ingaan. Ervaar daarom de nieuwste innovaties van ZEISS!

Optimaker

Optimaker

Optimaker
frame-lab-(EN)1
frame-lab-(EN)4
frame-lab-(EN)6
Optimaker Portfolio

Optimaker

Eigenaar
Charles Dagneaux
Website: Facebook/Optimaker
Website: optimaker.eu

Zoals een Fablab (fabrication laboratory), is het Frame Lab een workshop verzorgd door Optimaker voor in het bijzonder opticiens, die geïnteresseerd zijn om zelf een bril te ontwerpen en te maken. Voor deze workshop worden moderne technologieën aangeboden, zoals 3D-printers, laser graveurs en CNC-freesmachines.

U zult brillen ontwerpers en vakmensen ontmoeten die hun expertise tentoonstellen met onder andere:
• Het gebruik van Optimaker software voor het tekenen en modelleren van brillen;
• Het gebruik van 3D printer prototyping;
• Het gebruik van CNC voor het knippen en snijden van acetaat platen.

Het doel van deze workshop is om aan te tonen dat de opticiens aangepaste en op maat gemaakte monturen op een eenvoudige en leuke manier aan kunnen bieden; via de fabrikant zelf, hetzij door het vervaardigen in samenwerking met vaklui of door het gebruik van 3D techniek.

Ook benieuwd geworden?
Bezoek Optimaker op Bold, locatie: Restaurant de Salentein.

Translate »