Paul Smith EYEWEAR

Paul Smith EYEWEAR

Paul Smith EYEWEAR

London Eyes Club

Nathan Mooij
Mail: info@nathanmooij.com
Telefoon: +31(0)617900547
Website: www.londoneyes.club

“Ik heb altijd had een enorme bewondering voor Cutler & Gross, en ze zijn persoonlijke vrienden van mij. De aandacht voor detail en expertise die Graham enTony beoefenen is nog steeds absoluut crucial voor het bedrijf en wat zij aan het doen zijn in het heden, het was een plezier om met hen samen te werken. “ – Paul Smith

Deze aankomende BOLDshow is de gehele nieuwe collectie Paul Smith Eyewear aanwezig. Alle zonnebrillen en monturen, volledig gedesigned door Paul, en gemaakt door de goede vrienden van Cutler & Gross. Dit staat garant voor commercieel design in Paul’s kleurenpalet gemixed met Britse mode. Na even weggeweest te zijn is er, na Luxottica’s avontuur, nieuw leven in de Londonse collectie. En hoe!

Alle glazen costum-made en designed voor Paul Smith. Prachtige details en de vele technische manieren, waarop de beroemde signiture stripes zijn toegepast, zullen u verbazen, aangezien de technieken zeldzaam zijn in deze prijsklasse. Kom de collectie bezichtigen en bestellen.

Schermafbeelding-2021-09-27-om-14.32.55
Cutler & Gross

Cutler & Gross

Cutler & Gross

London Eyes Club

Nathan Mooij
Mail: info@nathanmooij.com
Telefoon: +31(0)617900547
Website: www.londoneyesclub.com

Aan sommige dingen kun je verre afstand al zien wat de ware betekenis is van kwaliteit en design (en met name de juiste mix) Cutler and Gross is zo’n collectie die je kunt vergelijken met de wereldberoemde Loungechair van Charles en ray Eames”. Vervang in onderstaande tekst het woord fauteuil eens voor BRIL.

‘Waarom maken we geen nieuwe uitvoering van de traditionele Engelse clubfauteuil?’ Met die woorden vatte Charles Eames de ontwikkeling van de Lounge Chair aan, een proces dat jaren in beslag nam. Het doel bestond erin om met de beste materialen en vakmanschap een ruim bemeten stoel met ultiem zitcomfort te maken. De fauteuil ontworpen door Charles en Ray Eames in 1956 legde de lat hoger dan ooit: deze zetel is niet alleen lichter, eleganter en moderner dan de gewone, plompe clubstoel, maar ook nog eens comfortabeler. Dankzij deze pluspunten ontpopte de Lounge Chair zich tot een van de beroemdste ontwerpen van Charles en Ray Eames en bereikte hij de status van klassieker in de geschiedenis van het moderne meubeldesign.

Daarom vallen we in herhaling: Deze collectie (C&G) is zo mooi in design en geproduceerd! Origineel vintage uit de jaren 70 en de vintage van de toekomst in 1 collectie! Langzaam zien we veranderende vraag naar mooi acetaat groeien na 2 jaar veelal metaal in de markt. Daarnaast is er een trouwe fanbase die altijd de liefde voor deze stijl trouw is gebleven. De markt vraagt weer om een andere kijk op acetaat, van onderscheidende kwaliteit en waarde voor geld. Alles biedt C&G U! Maak die afspraak en laat je verrassen.

Kingsman By Cutler and Gross
Heb jij hem al gezien? De prequel van de 2 Kingsman films die eraan voorafgingen afgelopen jaren. Disney heeft sinds een jaar de rechten gekocht, en wil met deze reeks een flinke serie gaan maken. Deze brutere en Tarentino-achtige variant van James Bond, trekt namelijk volle zalen. Cutler & Gross London, maakt als sinds aanvang de prachtige en inmiddels beroemde brillen uit de film. Nu beschikbaar als minicollectie, met inmiddels alle 12 modellen die in alle films worden gedragen (meerdere maten kleuren beschikbaar). Alle modellen zijn voorzien van het Kingsman logo en hebben eigen demolenzen met logo.

CutlerAndGross20210709_1129r2
The-Kings-Man-Plants-Seeds-For-Kingsman-3-Confirms-Director
Blake Kuwahara

Blake Kuwahara

Blake Kuwahara

London Eyes Club

Nathan Mooij
Mail: info@nathanmooij.com
Telefoon: +31(0)617900547
Website: www.londoneyesclub.com

Blake Kuwahara verraste al iedereen met zijn uniek frame-in-frameconcept, en verbaast nu iedereen met zijn prachtige Grey Lable, waarin hij op subtiele manier de menselijke anatomie en gewrichten gebruikt als inspiratie voor de scharnieren en vorm. Niet voor niet meervoudig Silmo-D’or winnaar en genomineerde deze Blake! Zeldzaam onderscheidend! Handgemaakt in Japan.

blakeKuwaharaAW21
Translate »