Lafont

Lafont

Lafont
A4-portraits6-(002)

Lafont

Naam Naam
Mail: mailto:
Telefoon: xxx
Website: xx

Lafont, op en top Parijs !

De roods van Lafont liggen in de stad van de liefde, Parijs. In 1923 opende Louis Lafont zijn eerste optiekzaak, door de jaren heen volgde er nog 5 optiekzaken onder leiding van zijn zoon Philippe Lafont die samen met zijn echtgenote Laurence in 1979 hun eerst collectie ontwierpen. 42 jaar later en 3 generaties verder straalt de collectie als nooit voorheen. De 2 zonen van Philippe en Laurence, Thomas (ontwerper) en Matthieu (directeur) schrijven de geschiedenis verder vanuit de hoofdstad van de mode. Het Parijse ontwerp en Franse productie in Morbier / Jura zorgt ervoor dat de collectie wereldwijd in 40landen verdeeld wordt.

De Franse levensstijl, de Parijse elegantie en discrete luxe, samen met technische kennis en kwalitatieve materialen zijn de essentie van Lafont. Lafont ontwerpt 5 collecties: voor dames als heren, optisch en zonnebrillen, vintage réédition en Issy&là voor de jeugd en een frivole kindercollectie genaamd Lafont Enfant.

• Lafont Paris is 100% een familie bedrijf
• 3de generatie staat vandaag met succes aan het roer
• OFG (Origine France Garantie) = Frans kwaliteitslabel met productie in Morbier / Jura
• Hoofdkantoor in Parijs

A4-portraits5-(002)
Tree Spectacles

Tree Spectacles

Tree Spectacles
Diplay-A5-2022

Eyewear Trends & Recruitment

Barbara Rietveld
Telefoon: +31(0)641209774

Vooruitstrevend italiaans design met gebruik van hoogwaardige materialen, dat is waar Tree Spectacles voor staat. Een familiebedrijf dat met hart & ziel werkt aan ontwikkelingen. Tree Spectacles biedt een veelzijdige collectie voor dames & heren, in Italiaans eco-acetaat en japans titanium. Exclusief voor échte zelfstandige opticiens met gunstige condities en levering uit voorraad.

Diplay-A4-2022
Tree Spectacles - Portfolio
colibris

colibris

Colibris
ColibriS-vrijstaand-2020-weg
Colibris Portfolio

Walterr Eyewear

Walter van Waas
E-mail:
info@walterr.nl
Teleloon: +31 (0)6 16 67 83 76
Website: www.Walterr.nl

ColibriS is gespecialiseerd in het ontwerpen van modieuze brilmonturen voor de smalle tot zeer smalle gezichten en behoort echt tot een ‘must have’ in uw assortiment!

ColibriS oriënteert zich op “de gulden snede” van het gezicht en zorgen voor een goede pasvorm en draagcomfort. Inmiddels kunnen zij terugblikken op 21 jaar ervaring en zijn ze heel blij, dat uit hun eerste concept is uitgegroeid tot een leuke, commerciële en zeer brede collectie, alle monturen zijn uitsluitend voor de smalle tot zeer smalle gezichten. ColibriS is een familiebedrijf uit Lübeck in Noord-Duitsland. Hun monturen worden ambachtelijk in Duitsland geproduceerd.

De focus van de recente collectie ligt op duidelijkheid, rechtlijnigheid en lichtheid. Dit lukt middels fijne, filigraan acetaat monturen, 
fijn metalen brillen en de lancering van een nieuwe titanium lijn. ColibriS word door veel opticiens gezien als veelbelovend merk die al bij menig opticien in de top 5 van best verkochte collecties behoort.

33
ColibriS
Translate »