Randolph

Randolph

RANDOLPH

Blackstone-distribution


Agent: Guido Smit
Mail: Guido.s@blackstone-distribution.comm
Telefoon: +31651838641

Randolph engineering ontstaan in 1973. Een 100% handgemaakt product uit de USA. De standaard voor het maken van een Randolph is minimaal 5x hoger als voor een ‘gewone’ zonnebril. De hoge kwaliteit van de zonnebrillen hebben het Amerikaanse Leger en de Luchtmacht al sinds 1973 doen kiezen voor een Randolph. Naast het Amerikaanse leger en de Luchtmacht is Randolph ook leverancier voor oa de NASA. De monturen hebben allemaal een luxe finish van oa 23k goud, rosé goud, wit goud , mat Chrome, Chrome. Lenzen zijn van mineraal of kunststof, beiden gepolariseerd leverbaar. Alle onderdelen van een Randolph zijn eigen ontwerp. Inclusief de lenzen. Randolph wordt selectief verkocht aan de onafhankelijke opticien.

Screenshot_20210529-112755_Facebook
Screenshot_20211224-165015_Instagram
Formule 1 Eyewear

Formule 1 Eyewear

Formule 1 Eyewear
formuleyessunglasses

Formule 1 eyewear Benelux

Max Cools 

Designed for the fans, built for the teams and engineered for the drivers. 

Formula 1 Eyewear® bevat de spanning, snelheid en baanbrekende innovatie die Formula 1® is. Met onze collectie brillen streven we naar hightech premium (zonne)brillen, versmelting van geavanceerde materialen, en state-of-the-art technologie om elite ontwerpen te creëren.

Het is gebaseerd op het verleggen van grenzen en technologie, we brengen alles in beeld van Formule 1® verleden en heden terwijl we mooie en duurzame brillen maken voor de toekomst. Formule 1 is mede door het succes van Max Verstappen ongekend populair in Nederland, maak gebruik van onze unieke marketing tools om Formule 1 eyewear in uw winkel te presenteren.

F1 PLAYSEATS
Wie zet de beste tijd neer op Bold en gaat er vandoor met de hoofdprijs: 2 x VIP Paddock Club tickets voor Zandvoort!

BIG02049
Kirk & Kirk

Kirk & Kirk

Kirk & Kirk

JAZZ EYEFASHION

Elly van den berg
Mail: info@jazz-eyefashion.com
Telefoon: +31(0)626642050

De familie Kirk zit al meer dan honderd jaar in de optiek. Geïnspireerd door de innovatie van Sidney en Percy Kirk, houden Jason en Karen de erfenis van de familie in ere door de grenzen van de brillen te verleggen en door hun unieke gebruik van materialen en kleur te prikkelen en te inspireren.

De monturen van Kirk & Kirk, die in Frankrijk worden gemaakt, zijn de enige collectie ter wereld die handgemaakt zijn van Italiaans acryl, waardoor ze ongelooflijk licht en comfortabel zijn om te dragen. Het kenmerkende kleurenpalet maakt de Kirk & Kirk-collectie direct herkenbaar en stelt de opticien in staat zich te onderscheiden van zijn concurrenten.

KirkandKirk-Rachel-Centena-Guy-tiger2
KirkandKirk-Mike-Centiles-Blaze-meadow.
Barong Barong

Barong Barong

Barong Barong

FRMS

Nick Simons
Mail: frmsbynick@gmail.com
Telefoon: +31(0)621481986

Barong Barong creëert unieke handgemaakte sieraden voor mannen en vrouwen. We doen dit sinds 2003 onder de merknaam Barong Barong, maar we gaan vele jaren terug in de tijd om dit te doen met onze Indonesische roots. Door het creëren van uitgesproken ontwerpen en combinaties maken we het mogelijk om je identiteit uit te drukken. Wij streven naar een wereld die onderling verbonden is, waar geen ruimte is voor oordelen. Barong Barong is een hecht familiebedrijf met wortels in Indonesië. We gebruiken nog steeds materialen en traditioneel vakmanschap die hier geworteld zijn. Al onze artikelen hebben een uniek tintje door de natuurlijke materialen die worden gebruikt en de traditionele handgemaakte manier waarop onze producten worden gemaakt. Wij gebruiken uitsluitend materialen van hoge kwaliteit om zeker te zijn van een product dat lang meegaat. Onze materialen variëren van zijde van topkwaliteit, 925 Sterling Zilver, 18K verguld metaal, halfedelstenen en exclusieve duurzame ledersoorten. Elk item is gemaakt met een passie voor detail.

WhatsApp-Image-2022-02-23-at-17.11.57-(1)
Eyeshaker

Eyeshaker

Eyeshaker

FRMS

Nick Simons
Mail: frmsbynick@gmail.com
Telefoon: +31(0)621481986

Wij zijn een echt familiebedrijf en er is een passie die ons al heel lang kenmerkt: brillen. Sinds 1996 runnen we een brillenzaak in Rosental in Stiermarken. Wij zijn twee broers – Martin, de optometrist en brillenontwerper, en Andreas, een voormalig beroepsatleet die wordt gedreven door zijn voorliefde voor mode en design. Door het dagelijkse contact met klanten en de constante omgang met brillen, realiseerden we ons dat er geen product op de markt was dat brillen naar onze tevredenheid reinigde en onderhield. EYESHAKER is de oplossing! Een product dat in geen enkel huishouden of werkomgeving mag ontbreken.

Eindelijk is het mogelijk om onze geliefde bril schoon te maken zoals wij dat willen. Van nu af aan zijn het montuur en de glazen vrij van vuil en blijvend verzorgd. Vaarwel dus, smerige neusvleugels, wazige en bekraste glazen, kleverige monturen en siliconen onderdelen die gedoemd zijn op te lossen – er is geen excuus meer!

Eyeshaker-product-18
Lasnik-Eyeshaker-14
Salt

Salt

SALT.

FRMS

Nick Simons
Mail: frmsbynick@gmail.com
Telefoon: +31(0)621481986

Salt. is een high-end optiekmerk uit Los Angeles dat zich toegewijd heeft aan het perfectioneren van pasvormen. Salt. maakt gebruik van de meest hoogwaardigste materialen en tijdloos design. Salt is geïnspireerd door de oneindige natuurlijke schoonheden. De veel geprezen gepattenteerde polarisatie filter van Salt maakt het tot een van de meest begeerde zonnebrillen van de West-coast.

1Kk5bAcs
Woodys Eyewear

Woodys Eyewear

Woodys Eyewear

Woodys Eyewear

Tarek Nijenhuis
Mail: tarek@1713brillen.nl
Telefoon: +31(0)646900595
Website: woodyseyewear.com

Design, kwaliteit en authenticiteit. Dat zijn onze lijfspreuken. We ontwerpen niet alleen monturen, we creëren ervaringen. Omdat we weten dat het meer is dan een accessoire, werken we hard om comfortabele en zeer duurzame designermonturen te leveren zonder compromissen te sluiten op het gebied van design, kleur, stijl en verfijning. Woodys Eyewear is een jong, fris en urban merk gemaakt door en voor mensen die zich speciaal en uniek voelen, en die niet graag trends volgen. Design stroomt door onze aderen, dus spelen we met vormen, materialen en texturen om unieke monturen te creëren met een hoop karakter en verfijning. Dit alles zonder onze oorsprong uit het oog te verliezen: Hout.

Onze monturen worden thuis in Barcelona ontworpen. Volgens de strengste kwaliteitsnormen, wat resulteert in een uniek, innovatief, fris en duurzaam product. Wij zijn het resultaat van doorzettingsvermogen, energie en innovatie, gedreven door creativiteit en kwaliteit. Wij creëren originele verhalen die betekenis geven aan onze collecties en ontwerpen modieuze brillen die een blijvende indruk achterlaten. Wij ontwerpen brillen voor al wie wil breken met de gevestigde regels en die beslist zijn eigen weg te gaan.

Woodys is geboren met een duidelijke roeping, om een brillenmerk te zijn dat anders zou zijn dan de rest. In de loop der jaren hebben we ons doel bereikt door het ontwerpen, produceren en op de markt brengen van unieke handgemaakte monturen gemaakt van edele materialen. Wij werken met materialen van de meest prestigieuze merken op de markt. Alleen op die manier kunnen we een superieur product van hoge kwaliteit aanbieden. Elk montuur doorloopt een fabricageproces dat uit meer dan 120 stappen bestaat. Wij gebruiken uit Japan geïmporteerde technieken, waarbij wij de bril een week in de oven laten liggen, zodat hij meer weerstand en soepelheid krijgt. Zo zorgen we ervoor dat al onze producten voldoen aan de kwaliteitsnormen van de markt en hun doel vervullen.

Sinds 2013 hebben we een familie van meer dan 5.200 opticiens opgebouwd en zijn we aanwezig in meer dan 52 landen.

Wil jij uniek zijn?

8.0
7.0
1.0
The Readers

The Readers

The Readers
2021_12_THEREADERS_ENG_digital3

Etnia Eyewear Culture

Mireille Immerzeel
Mail:
mireille.immerzeel@etnia.es
Telefoon: +31 (0)618995174

The Readers is een merk van leesbrillen en blauw licht filter brillen, gemaakt van biologisch materiaal. Een duurzaam, designgericht en kwalitatief hoogwaardig product om het lezen voor iedereen gemakkelijker te maken.

Alle modellen worden aangeboden in een grote variëteit van kleuren, geïnspireerd door de kleuren van de Schotse tartan. Het merk gelooft in cultuur en in de intellectuele waarde van rusteloze en onafhankelijke mensen. Om deze reden werden unieke en eigentijdse brillen gecreëerd voor lezers van elk type media in iedere situatie. Mensen de kracht geven hun intellectuele rijkdom te cultiveren door het verwerven van kennis. De monturen zijn gemaakt van bio-acetaat en biologisch afbreekbaar. De monturen van de Readers zijn op verantwoorde wijze vervaardigd uit katoenvezels en plantaardige weekmakers, waardoor ze in minder dan 1 jaar kunnen worden afgebroken. Het is een meer natuurlijke versie van standaard acetaat, maar net zo duurzaam, comfortabel en kwalitatief hoogwaardig.

De glazen

De lees & screen glazen bevatten een filter die de hoeveelheid blauw licht verminderen die onze ogen bereiken bij het gebruik van digitale apparaten, waardoor vermoeidheid van de ogen wordt verminderd en onze slaapkwaliteit wordt verbeterd. De kunststof zon & lees zonneglazen, zijn categorie 3, voor bescherming bij matig tot sterk zonlicht. Ze bieden een UV400 bescherming door ultraviolet licht te blokkeren.

De beschikbare sterktes zijn: +0.00 +1.00 +1.50 +2.00 +2.50 +3.00

2021_12_THEREADERS_ENG_digital
2021_12_THEREADERS_ENG_digital2
lool

lool

lool
2021_12_LOOL_ENG_digital4

Etnia Eyewear Culture

Mireille Immerzeel
Mail:
mireille.immerzeel@etnia.es
Telefoon: +31 (0)618995174

Website: www.looleyewear.com

Een project dat is ontstaan met als doel het beste schroefloze scharnier te creëren. Sinds de oprichting heeft Lool zichzelf ontwikkeld als een multidisciplinaire ontwerpstudio waar verschillende profielen samenwerken met een gemeenschappelijk doel. Toen we ons doel bereikt hadden het beste schroefloze scharnier te creëren, hebben we ons gefocust op het ontwerpen en produceren van functionele, creatieve, lichtgewicht monturen. De merknaam is voortgekomen vanuit de vorm van onze eerste gedemonteerde schroefloze bril. De grote productontwerpers hebben ons geïnspireerd en de weg gewezen naar een uniek, mooi en functioneel product.

Wij gebruiken “BUILT” om te verwijzen naar de vervaardiging van monturen en creëren een analogie met de architectuur van gebouwen. De vormen en concepten van de hedendaagse architectuur inspireren ons om de vormen en modellen van onze collecties te definiëren. Dat is onze manier om duurzaam te zijn, werkend met de beste grondstoffen om zo de levensduur van onze monturen te vergroten. Wij geloven erin dat elk ontworpen product een lange levensduur moet hebben. Built to last.

ONZE MONTUREN
8gr lichtgewicht / 0,5mm plaatdikte / Gebouwd om licht te zijn.

Gemaakt van Sandvik 11r51, een austenitisch roestvrij staal met uitstekende flexibele eigenschappen dat voldoet aan de eisen met betrekking tot corrosiebestendigheid, mechanische sterkte en levensduur.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE
De Hub is een upgrade van alle bestaande schroefloze scharnieren op de markt. Doordat het vanuit één enkele roestvrij stalen plaat wordt gebogen, verhoogt dit systeem de duurzaamheid en houdt de veer zijn spanning, vorm en werking van de eerste dag vast over de gehele levensduur.

2 stappen / 2 vingers / 2 minuten / zonder gereedschap.

Een eenvoudig te monteren scharnier, veilig te demonteren zonder het oppervlak of de structuur van het montuur te beschadigen door slechts 2 vingers van uw hand te gebruiken.

2021_12_LOOL_ENG_digital1
2021_12_LOOL_ENG_digital3
2021_12_LOOL_ENG_digital2
Allpoets

Allpoets

Allpoets
slide2-1-desk

Etnia Eyewear Culture

Mireille Immerzeel
Mail:
mireille.immerzeel@etnia.es
Telefoon: +31 (0)618995174

Allpoets, eyewear die de wereld verandert

Op een planeet die afstevent op een ecologische ramp en met een groeiend sociaal onrecht, is Allpoets het stemgeluid dat de hoop niet verliest en actie onderneemt, met de intentie en het verlangen deel uit te maken van de verandering. Een dichter is een ieder die dapper genoeg is om zijn stem te verheffen om zo de wereld te veranderen. Een dichter zijn is rebelleren. Niet conformeren. We zijn allemaal dichters.

Zij die de regels durven te overtreden, zij die bereid zijn te vechten voor gelijkheid en diversiteit, voor vrijheid en rechtvaardigheid, voor een betere wereld. Want er is geen limiet. We moeten de manier waarop we leven en consumeren veranderen. Als iets altijd op een bepaalde manier is gedaan, betekent dit niet dat het de juiste manier is. Allpoets is een commitment met onze toekomst. Want het moment is NU. De wereld is van ons en wij zijn van de wereld. We moeten bewust en respectvol zijn en leren om samen te leven.

Trots presenteert Allpoets haar eerste collectie, gebaseerd op concepten zoals duurzame consumptie en ethische productie. Elk product van Allpoets eyewear is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een tijdloze collectie van minimalistische basics bestaande uit 42 verschillende modellen in acetaat en metaal. Alle 32 correctie monturen en 20 zonnebrillen zijn ISCC gecertificeerd en vormen een moderne collectie BIO eyewear. Elk Allpoets-montuur is gemaakt van CRT-acetaat (Carbon Renewed Technology), gecreëerd door de Mazzuchelli – Eastman samenwerking.

Allpoets heeft een heldere missie: het veranderen van de manier waarop de industrie consumeert, het creëren van duurzame brillen met bewustzijn. Monturen van topkwaliteit die bijdragen aan een bewustere, duurzamere manier van leven.

Schermafbeelding-2022-02-18-om-15.09.42
image1-desk
Schermafbeelding-2022-02-18-om-15.09.12
Translate »