27 Degrees

27 Degrees
fanitamendes_OK

27 DEGREES

Mail: info@apticabs.com
Telefoon: +34 931 760 053
Website: www.instagram.com/27degrees_eyewear/

Over ons…
We hebben in de loop der jaren veel creatieve dingen gedaan, maar als bedrijf hebben we het gevoel dat we niet ver genoeg gaan, de grenzen moeten steeds weer worden verlegd en opnieuw worden opgebouwd en we streven naar meer en meer… Voorbij het comfort betekent terrein breken dat al gebroken is, obstakels en barrières overwinnen en een sprong in het onbekende durven wagen, op zoek naar een eigen identiteit, nieuwe spelregels die nog moeten worden gedefinieerd.

Hulde aan generatie Y
Het leven is een voortdurende evolutie. Zij die een verandering in de wereld willen teweegbrengen, doen dat uiteindelijk ook. Wie wacht tot er iets gebeurt, blijft altijd achter. Dat is niet het geval met de meerderheid van de Generatie Y.

Generatie Y neemt nu al het initiatief, verandering zal gebeuren, en ze zijn misschien onvolwassen of ongeëngageerd, maar ze zijn altijd in voor een gevecht.
Zij hebben het gevoel dat hun mening over sociale en politieke kwesties door de huidige samenleving wordt genegeerd. Zij hebben het gevoel dat zij geen stem hebben in de besluitvorming over de vraagstukken die zullen bepalen hoe de toekomst van hun land en hun samenleving eruit zal zien. Dit verschijnsel doet zich over de hele wereld voor. Vooral leden van de Y-generatie stellen ter discussie hoe oudere generaties denken en hoe weinig respect zij hebben voor hun standpunten. Er is een reële behoefte aan vertegenwoordiging, aan dat deze generatie wordt gehoord en gerespecteerd.

27 DEGREES is een urban eyewear-merk dat geboren is om zich bij de jongere generatie aan te sluiten, doelbewust ontworpen om bij deze jonge mensen te passen die hun eigen stijl bepalen. Het heeft een vooruitziende blik op actuele kwesties en is niet bang voor controverse. Het wil onderscheidend en inspirerend zijn.

Onze missie is om het gesprek met de jongere generatie te inspireren, om een verschil te maken. Als merk streven we er bij 27 DEGREES naar om onze jonge consumenten tevreden te stellen met modieuze producten en baanbrekend design tegen een betaalbare prijs. Merkwaarden: hoge kwaliteit, gedurfd, innovatief, ethisch, vooruitstrevend.

8658-IMG-Dorso-Display_2009
0388-Poster-200x200-27Degrees_2001
Translate »