Adidas – Originals

Adidas - Originals
Adidas Originals - Marcolin Portfolio
OR0047_05A_01

Marcolin

De nieuwe collectie van Adidas Originals brengt de waarden en filosofie van sport naar de wereld van de straatcultuur. Het spel wordt een ervaring en de prestaties worden afgemeten aan de creativiteit die in ieder van ons besloten ligt. Delen is de fundamentele regel van een gemeenschap die op elkaar inwerkt en samenwerkt, en zo een nieuw origineel scenario creëert waarbij elke bril een uniek en onderscheidend stuk vertegenwoordigt. De gemeenschappelijke visie en het perspectief van Adidas Originals bepalen het mozaïek van een wereld die leven geeft aan de ware stijl van elke moderne sneakerhead. Een wereld die de regels van het verleden buigt om een nog meer verbonden, verantwoordelijke en duurzame toekomst te inspireren. Ieder van ons is in een staat van voortdurende creativiteit. We kruisen elkaar en werken samen, interacteren terwijl we onszelf ontdekken. We zijn allemaal op ons eigen pad, creëren onze eigen stijl, onze eigen manier om door de wereld te bewegen, maar we zijn verbonden door helderheid van perspectief. Richting. Doel. Een gemeenschappelijke visie die ons bindt.

_________

Het merk Adidas heeft een lange geschiedenis en een diepgewortelde band met sport. Dankzij zijn brede en diverse sportportfolio, van grote mondiale sporten zoals voetbal en hardlopen tot regionale hartslagsporten zoals American football en rugby, is het merk in staat geweest culturen te overstijgen en een van de meest erkende en iconische wereldmerken te worden, zowel op als buiten het speelveld. De missie van het merk Adidas is om het beste sportmerk ter wereld te zijn, door de beste sportproducten ter wereld te ontwerpen, te bouwen en te verkopen, met de beste service en ervaring, en op een duurzame manier.

Gedreven door een niet aflatend streven naar innovatie en tientallen jaren van opgebouwde sportwetenschappelijke expertise, heeft het merk Adidas een werkelijk uniek en allesomvattend sportaanbod ontwikkeld. Het merk biedt schoeisel, kleding, uitrusting en diensten voor iedereen, van top- tot professionele atleten.

Als merk met vele gezichten geeft Adidas eyewear een goed beeld van de rol die het merk speelde in het vroege atletische design, de hiphoprevolutie en de hedendaagse streetwear cultuur.

OR_Sun2_1600x900
OR_Sun2_1600x900-2
Translate »