Adidas – Sport

Adidas - Sport
Adidas - Marcolin Portfolio
SP0041_02A_01
SP5012_002_01

Marcolin

De Adidas Sport brillencollectie is ontstaan om deze winnaarsmentaliteit te inspireren door middel van stijlen die zijn vervaardigd volgens de uitmuntende technologische traditie en het constante onderzoek naar innovatieve ontwerpen, gebaseerd op een visie van inclusieve en duurzame sport. Dit onderzoek heeft geleid tot een collectie monturen die uiterst betrouwbaar zijn en op elk niveau kunnen presteren, met maximale ventilatie, lichtheid, bescherming, pasvorm en grip. Verschillende soorten lenzen passen zich gemakkelijk aan aan elke activiteit, klimaat, licht en zichtbaarheid en worden bestudeerd om de beste resultaten te bieden voor elke stijl en activiteit.

__________

Het merk Adidas heeft een lange geschiedenis en een diepgewortelde band met sport. Dankzij zijn brede en diverse sportportfolio, van grote mondiale sporten zoals voetbal en hardlopen tot regionale hartslagsporten zoals American football en rugby, is het merk in staat geweest culturen te overstijgen en een van de meest erkende en iconische wereldmerken te worden, zowel op als buiten het speelveld. De missie van het merk Adidas is om het beste sportmerk ter wereld te zijn, door de beste sportproducten ter wereld te ontwerpen, te bouwen en te verkopen, met de beste service en ervaring, en op een duurzame manier.

Gedreven door een niet aflatend streven naar innovatie en tientallen jaren van opgebouwde sportwetenschappelijke expertise, heeft het merk Adidas een werkelijk uniek en allesomvattend sportaanbod ontwikkeld. Het merk biedt schoeisel, kleding, uitrusting en diensten voor iedereen, van top- tot professionele atleten.

Als merk met vele gezichten geeft Adidas eyewear een goed beeld van de rol die het merk speelde in het vroege atletische design, de hiphoprevolutie en de hedendaagse streetwear cultuur.

SP_SunMan2_1600x900
SP_SunMan_1600x900
SP_SunWoman2_1600x900
Translate »