Ana Hickmann

Ana Hickmann
Ana Portfolio

Ana Hickmann

Paul van der Beek
Mail: Paul.vanderbeek@googlemail.com
Telefoon: +49 15222967959
Website: www.goeyeweargroup.com/ana-hickmann

Op Bold verkrijgbaar voor de volgende landen:
Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Internationaal gerenommeerd Braziliaans topmodel Ana Hickmann, onder ande het boegbeeld van Victoria’s Secret, L’ Oreal en vele andere bekende labels, lanceerde in 2002 haar modelijn van kleding, cosmetica en accessoires zoals schoenen, tassen en brillen.

Het eren van vrouwen, hun essentie en vrouwelijkheid in alle aspecten van hun leven, is het sleutelwoord voor deze campagne. Met de zekerheid dat alle vrouwen verschillend zijn, maar een groot gevoel voor stijl gemeen hebben, biedt deze collectie een selectie van opnieuw uitgevonden klassieke vormen om de elegante en charmante looks van vandaag te creëren.

De belangrijkste referentie van het ontwerp van de SS20-collectie is de heropleving van de populaire en klassieke Cat Eye van de jaren 30 tot de dag van vandaag, naast de modieuze Duo – veren, het DNA van de collectie, presenteert Ana Hickmann de nieuwste innovatie met zeshoekige veren. Het Duo-Fashion is een systeem dat specifiek in de veer is ontwikkeld en een rotatiebeweging mogelijk maakt, waarbij kleuren en / of verrassende materiaalcombinaties worden onthuld. Dit systeem laat twee looks in één montuur zien.

AH9282
Deze retro Square Eye stijl hebben super moderne lijnen en zijn de perfecte accessoire voor een vintage look. De gebogen vorm van de metalen veren samen met de gekleurde lenzen accentueert de edgy constructie. Beschikbaar in 4 sierlijke kleuren.

AH6368
Gelaagde constructies zijn een designtrend geweest voor het laatste seizoen en een retroreferentie. Deze overlappende voorkant van acetaat introduceert een mix van texturen die de klassieke vorm een ​​eigentijdse uitstraling geven. Beschikbaar in 3 aantrekkelijke kleuren.

AH-CounterCard-A3-2
AH-CounterCard-A3-1
Translate »