Andy Wolf

Andy Wolf
EIookRsI
Basis Portfolio - Andy Wolf

Andy Wolf

Nick Simons
Mail: nick@andy-wolf.com
Telefoon: 0031 6 232 55267
Website: www.andy-wolf.com

Andy Wolf is opgericht in 2006 door Andreas (Andy) en Wolfgang (Wolf). Alles wordt handgemaakt in eigen fabrieken in Oostenrijk en Frankrijk. Ze doen dit met eerlijke salarissen voor de werknemers en goede werkomstandigheden. Andy Wolf loopt voor op wat de mode gaat doen. Zo kijken ze goed naar de kleuren paletten die gebruikt gaan worden volgend seizoen. De stijlen die in gaan komen en ook de materiaalkeuzen. Andy Wolf was de eerste met een grote metaal collectie, vernieuwde glasbrillen en hebben de trend gezet met de micro zonnebrillen.

Naast sterren als Hugh Grant, Rihanna, Gigi Hadid en Eric Clapton overtuigt deze filosofie klanten over de hele wereld. In die zin is de ontwerper en fabrikant van brillen uitgegroeid tot een exclusief high-end merk. Andy Wolf is aanwezig op alle belangrijke internationale beurzen, variërend van Milaan, Parijs tot Las Vegas. De producten richten zich op een bepaalde groep mensen voor wie hun bril waardevolle accessoires zijn. Daarom zijn Andy Wolf-producten alleen verkrijgbaar bij selectieve distributeurs. Vanwege het stijgende succes van de mannelijke collectie zal Andy Wolf zijn collectie binnenkort uitbreiden. Met de hand gemaakt in Oostenrijk en daarom moet elk item tijdens het productieproces een reeks productiestappen en kwaliteitscontroles doorlopen, waardoor elk Andy Wolf-product een uniek stuk handwerk wordt: “Het afwerken van een bril duurt enkele weken, omdat elk stuk handgemaakt is. De brilmonturen staan niet alleen voor stijl en elegantie, maar laten je ook volledig vergeten dat je een bril draagt “. De brilmonturen zijn gemaakt van acetaat platen en voorkomen spanning met het glas, ze zijn slijtvast en gaan lang mee.

Het merk is op dit moment een van de meest vooruitstrevende merken op de markt. Ze volgen de nieuwste mode en fashion trends op de voet waardoor ze met elke collectie weer trendsettend zijn! De collectie van Andy Wolf bestaat uit drie lijnen, elk met een eigen stijl:
• De Soul collectie is de basis van het merk, hiermee richten ze zich op kleur in combinatie met subtiele klassieke vormen.
• Met modellen van de White Heat collectie combineren ze metaal en acetaat in monturen met interessante en minimalistische vormen.
• De Love lijn vertegenwoordigt de creativiteit van de ontwerpers wat zich vertaald in de “avant-garde lijn” met hele bijzondere monturen.

rsN_0uWY
OpDsX2m0
Translate »