Art Flower Creation

Art Flower Creation
JDB_4289

Art Flower Creation

Tasso Butter
Mail: info@artflowercreation.nl
Telefoon: +31(0)655142268
Website: artflowercreation.nl

Verhuur en verkoop van kunstflora
Art flower creation draagt zorg voor extra beleving van uw privé- en/of zakelijke omgeving door middel van kunstflora. Deze bloemstukken bestaan uit een combinatie van kunstbloemen, kunstplanten, natuurlijke en gedroogde materialen van hoogwaardige kwaliteit. Deze boeketten worden door middel van onze wisselservice geleverd met bijbehorende pot of vaas op jouw locatie en na een afgesproken vaste periode gewisseld voor een nieuw bloemstuk. Je kan huren, maar ook kopen.

Vanuit mijn ervaring met etaleren en styling is Art flower creation ontstaan.Een service die net als een etalage bijdraagt aan extra beleving van een werk of privé-omgeving. Kunstflora is hiervoor zeer geschikt wegens de sfeerverhogend factor en ze zijn onderhoudsvrij, kleurvast, duurzaam en niet van echt te onderscheiden. Daarnaast heeft u lagere kosten in tegenstelling tot de aanschaf van verse bloemen.

Waar plaats ik de kunstflora?
In winkels, hotels, etalages, vergaderruimtes, balies en entrees (binnen/buiten) en overal waar jij meer beleving wenst. Wij verhuren en verkopen aan diverse branches in de zakelijke zoals; zorginstellingen, horeca, detailhandel, kantoren, makelaardij, showrooms, events, bruiloften, beurzen en hotels.maar wij verhuren en verkopen ook particulier. Dus ook voor jouw eettafel, vensterbank of dressoir.

JDB_0257
JDB_0166
Translate »