art&jack

art&jack
art&jack-zonnebril-merk-bestellen-1

Ofar BV

Peter Schouten
Mail: info@ofar.nl
Telefoon: +31 (0)320247104
Website: www.ofar.nl

art&jack sunglasses by Ofar bestaat vijf jaar en Ofar komt daarom met een speciale collectie. Het 5-jarig lustrum van art&jack in november vorig jaar ging helaas zonder feestelijke aandacht voorbij. Vijf jaar succes is wel reden voor een feestje vinden we bij Ofar en daarom lanceren we in 2021, naast de reguliere zonnebrilcollectie, de art&jack X-Collection.

Deze speciale collectie bestaat uit een serie luxere modellen zonnebrillen. Het bijzondere aan deze brillen zijn de fraaie details en de gebruikte materialen. In de X-collection vindt men een uitgebalanceerd assortiment uniseks, dames en heren modellen die een sieraad zijn voor het gezicht. In alle opzichten wordt de aanschaf van deze brillen een feestje; van de bril tot en met het meegeleverde etui en doekje, stijlvol is het motto. Volg art&jack op facebook @ofaroptics.

Over art&jack
De collectie art&jack zonnebrillen bestaat uit klassieke en trendy modellen voor zowel dames als heren. In het assortiment zitten zowel kunststof en metalen monturen met glazen van diverse materialen, zoals mineraal en TAC glas. Wat de art&jack brillen vooral kenmerkt is de geweldige pasvorm.

Over Ofar
Ofar B.V. is al meer dan tachtig jaar een begrip in de optiekbranche. We staan bekend om onze goede kwaliteit producten, flexibiliteit en snelle gratis levering (binnen Nederland). Naast allerlei soorten brillen biedt Ofar ook etuis, brildoekjes, lenscleaner en papieren tasjes die voorzien kunnen worden van een logo. Verder behoren onderdelen, displays, contactlensaccessoires en nog vele andere artikelen tot het assortiment.

Translate »