BREVNO eyewear

BREVNO eyewear
IMG_8488_res

BREVNO eyewear

Fedor Smirnov
Mail: fs@brevnoshop.com
Telefoon: +79232721661
Website: brevnoshop.com/ru

Op Bold verkrijgbaar voor de volgende landen:
Wereldwijd.

BREVNO is onze manier om de harde schoonheid van Siberië te delen.

Siberië is krachtige rivieren en dichte taiga, hete zomer en ijzige winter, grote steden en geweldige mensen, vrijheid en ruimte, kracht en vreugde.

In het hart van Siberië doen we dingen die de wereld vertellen over ons land. Het is belangrijk voor ons dat bestellingen voor BREVNO-bril naar Krasnojarsk komen vanuit verschillende steden in Rusland, uit de VS, Duitsland, Italië, Spanje, Marokko, Korea en andere landen. We zijn blij dat de muzikanten Limp Bizkit, Die Antwoord, Sunsay en Sergey Babkin uit Krasnojarsk een souvenir meenamen, geen koelkastmagneten en blaffenmanden, maar BREVNO-merkdingen. Dit betekent dat we alles goed doen. Wie we zijn

Wij zijn Siberiërs Fedor Smirnov en Artem Korovin.
In 2013 hebben we besloten om een Siberische houten bril te maken. We hebben het geprobeerd – het is gelukt en in februari 2014 huurden we een workshop en in april verlieten we onze vorige banen. Ons team bestaat nu uit zeven personen die in één maand 500 paar glazen kunnen maken en nog coolere houten geschenken met gravering. We staan beiden open voor sociale netwerken, dus als je vragen hebt, kun je ons dat vragen.

IMG_8554_res
Basis Portfolio-BREVNO eyewear
ter
Translate »