Chopard

Chopard
chopard-basis-portfolio

Karin May

Mail: mayiwear@gmail.com
Telefoon: +31(0)640883330
Website: www.chopard.com

Chopard is een gevestigde naam in de wereld van luxe sieraden, maar heeft ook een prachtige luxe brillen collectie. Het merk wordt gekenmerkt door creativiteit, originaliteit en lef.

Chopard is een Zwitsers familiebedrijf en kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel van het bedrijf. De brillen van Chopard zijn het resultaat van een prachtige combinatie van de Zwitserse expertise over het maken van sieraden van hoge kwaliteit en het Italiaanse vermogen om prachtige brillen  te ontwerpen.

De Chopard Eyewear Collection bestaat uit brillen die zijn gemaakt met zorgvuldige aandacht voor handgemaakt details in combinatie met geavanceerde technologieën. Dit maakt dat het glas van een Chopard zonnebril enorm een enorm levendig zicht geven, terwijl deze bescherming tegen de felheid van de zon bieden. Daarnaast wordt er bij het produceren van deze brillen zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu, door het gebruiken van recyclebare materialen.

GENTS COLLECTIE
De Chopard Eyewear Gents’ Collection bestaat uit hoogwaardige bril voor mannen die maximaal comfort verwachten van een bril , met een uitmuntende stijl. De monturen zijn gemaakt van handgemaakte constructies en combinaties van verschillende materialen, zoals koolstofvezel gecombineerd met rubber of hout.

SCHF08S
Translate »