Coco and Breezy

Coco and Breezy
cocoandbreezysamenpic
cocoandbreezy02
cocoandbreezy01
Coco Portfolio

Arteyefashion

Distributeur
Miriam Idris en Martin Stolk
Mail: myeyewearinfo@gmail.com
Telefoon:
Miriam Idris: +31 (0)6 53 52 81 42
Martin Stolk: +31 (0)6 42 38 31 84
Website: cocoandbreezy.com

Corianna en Brianna Dotson, ook wel bekend als Coco en Breezy, zijn de oprichters van het zonnebrillen merk Coco and Breezy, wat gevestigd is in New York. Met als oogpunt, nieuwe en hippe oog mode te creëren. Coco en Breezy ontwierpen het merk op basis van hun eigen passie voor het maken van avant garde oog mode die beschikbaar zijn voor alle consumenten.

Met als slogan; ‘Je bril is altijd je outfit en je kleding is altijd je accessoire’

Zij zijn opgegroeid in de buitenwijken van Apple Valley, Minnesota. Hun arbeidsethos en mode ambitie begonnen daar al als tieners. De gedurfde stijl van de tweeling en de aparte mode smaak, werd aanvankelijk verkeerd begrepen door de gemeenschap. Maar door met passie en doorzettingsvermogen te werken aan hun missie hebben zij nu al zeer veel bereikt. Met de volledige ondersteuning van hun familie werkten Coco en Breezy verder aan hun ontwerpen met als idee, het maken van een edgy innovatief, mode merk.

Als 18 jarige mode buitenstaanders werden zij in 2009 meteen een hit! De modewereld was ondersteboven en mensen bleven maar vragen waar ze de brillen konden aanschaffen. Maar daarna begon het succes verhaal van hen, iets af te nemen. Tot dat Coco and Breezy’s brillen bij Kelly Osborne, Good Morning America show en Dancing with the Stars show met Ashanti, de Hip Hop Honors, te zien waren. Dit was eigenlijk de officiële start en de lancering van hun hippe label.

Sinds de officiële lancering van Coco and Breezy, zijn ze te zien in talrijke publicaties zoals Teen Vogue, WWD, Cosmopolitan, Glamour, Nylon, New York Magazine. Naast deze activiteiten hebben Coco and Breezy zich ontwikkeld tot heuse DJ’s muziek en ontwerpen van zonnebrillen ligt voor hen vlak bij elkaar. Zij kunnen daar hun creativiteit in kwijt en worden nu overal in de USA gevraagd om op te treden. Een hele hippe cultuur is gecreëerd!

De samenwerking met ES Eyewear is nu ook een feit. Deze grote Amerikaanse speler verzorgt nu de distributie voor Coco and Breezy in de geheel Amerika. ES Eyewear is de distribiteur van Cazal en Diva Eywear.

Door de jaren heen werden de zusters gesteund door een grote beroemde klantenkring, zoals stijliconen Prince, Rhianna, Beyoncé, Lady Gaga, Nicki Minaj, Kelly Osbourne, Ciara, Serena Williams en nog veel meer beroemdheden. Corianna en Brianna werkten samen met de allergrootste Chocolade fabrikant van Amerika, tw; Hershey’s. Momenteel werken zij ook samen met Transitions Optical Lenzen. Het ontwerp van Coco and Breezy eyewear met Transitionslenzen. Wat een prachtige samenwerking!

Translate »