Cutler & Gross

Cutler & Gross

London Eyes Club

Nathan Mooij
Mail: info@nathanmooij.com
Telefoon: +31(0)617900547
Website: www.londoneyesclub.com

Aan sommige dingen kun je van verre afstand al zien wat de ware betekenis is van kwaliteit en design (en met name de juiste mix) Cutler and Gross is zo’n collectie die je kunt vergelijken met de wereldberoemde Loungechair van Charles en Ray Eames”. Vervang in onderstaande tekst het woord fauteuil eens voor BRIL.

‘Waarom maken we geen nieuwe uitvoering van de traditionele Engelse clubfauteuil?’ Met die woorden vatte Charles Eames de ontwikkeling van de Lounge Chair aan, een proces dat jaren in beslag nam. Het doel bestond erin om met de beste materialen en vakmanschap een ruim bemeten stoel met ultiem zitcomfort te maken. De fauteuil ontworpen door Charles en Ray Eames in 1956 legde de lat hoger dan ooit: deze zetel is niet alleen lichter, eleganter en moderner dan de gewone, plompe clubstoel, maar ook nog eens comfortabeler. Dankzij deze pluspunten ontpopte de Lounge Chair zich tot een van de beroemdste ontwerpen van Charles en Ray Eames en bereikte hij de status van klassieker in de geschiedenis van het moderne meubeldesign.

Daarom vallen we in herhaling: Deze collectie (C&G) is zo mooi in design en mooi geproduceerd! Origineel vintage uit de jaren 70 en de vintage van de toekomst in 1 collectie! Langzaam zien we een veranderende vraag naar mooi acetaat groeien na 2 jaar veelal metaal in de markt. Daarnaast is er een trouwe fanbase die altijd de liefde voor deze stijl trouw is gebleven. De markt vraagt weer om een andere kijk op acetaat, van onderscheidende kwaliteit en waarde voor geld. Alles biedt C&G U! Maak die afspraak en laat je verrassen.

Kingsman By Cutler and Gross
Heb jij hem al gezien? De prequel van de 2 Kingsman films die eraan voorafgingen afgelopen jaren. Disney heeft sinds een jaar de rechten gekocht, en wil met deze reeks een flinke serie gaan maken. Deze brutere en Tarentino-achtige variant van James Bond, trekt namelijk volle zalen. Cutler & Gross London, maakt als sinds aanvang de prachtige en inmiddels beroemde brillen uit de film. Nu beschikbaar als minicollectie, met inmiddels alle 12 modellen die in alle films worden gedragen (meerdere maten kleuren beschikbaar). Alle modellen zijn voorzien van het Kingsman logo en hebben eigen demolenzen met logo.

CutlerAndGross20210709_1129r2
The-Kings-Man-Plants-Seeds-For-Kingsman-3-Confirms-Director
Translate »