David Marc

David Marc
alberto-leather-black
terry-gold-2017
david-marc-portfolio
meet-the-designer

David Marc

Eigenaar / Designer
Marco Efrati
Mail: Info@davidmarc.it
Telefoon: +39 06 67 80 204
Website: www.Davidmarc.it

Marco Efrati is geboren in Rome in de herfst van 1963. Hoewel hij werd geboren in een opticiens familie begint zijn interesse voor brillen met zijn eerste baan als Sales Representative voor de eerste collectie van Alain Mikli in Italië. Deze ervaring bezorgde hem een sterke passie voor design en vintage brillen. Passie was niet het enige wat hij overhield en hij voelde zich ook zelfverzekerd genoeg om te beginnen met het ontwerpen van zijn eigen brillen en om ze te verkopen in de winkel van zijn vader, samen met andere glamoureuze merken.

De passie groeide en werd sterker, zo sterk om een verzamelaar te worden van vintage design brillen en ook zo sterk om in 2014 zijn merk DAVID MARC EYEWEAR te introduceren samen met zijn oude vriend David Di Porto.
In dit nieuwe avontuur brengt hij al zijn kennis, verkregen uit een leven doorgebracht in de familie optiek winkels en al de liefde die hij heeft gekregen voor dezelfde prachtige brillen die hij verzamelde.

Het verlangen om een ​​kwalitatief hoogwaardig producten te creëren en zijn kennis van traditioneel Italiaans vakmanschap, op de voet gevolgd door de modetrends resulteert in een ​​zeer zorgvuldige zoektocht naar de juiste materialen om zijn collectie te creëren.
Het resultaat is een collectie van cellulose-acetaat en gebeiteld metaal, met de hand verfijnd en geproduceerd in Veneto, in kleine fabrieken waar 60 jaar oude pantografen werden gebruikt om brillen een retro-chique beleving te geven. Het doel was om oude cult brillen terug te brengen en nieuw leven in te blazen dankzij moderne en innovatieve materialen.

De nieuwe collectie is de expressie van verder materiaal onderzoek.
We presenteren cellulose acetaat samengevoegd met echt leer en zeer mooi vormgegeven zonnebrillen clips die helpen transformeren tot de prachtige vintage brillen met een hi-tech gevoel.

Translate »