Disney & Marvel Kids

Disney & Marvel Kids
Spiderman

Disney & Marvel Kids

NexZie/IVKO
Ellen Voigt en Henny Engelbertink
Mail: info@nexzie.nl
Telefoon: +31 (0)74 85 319 43
Website: www.nexzie.nl

Spiderman – een van de grootste en bekendste superhelden. De kleine mannen van de peuterspeelzaal maar ook de schoolgaande jongens kennen hem in alle opzichten, hij is natuurlijk het grote voorbeeld. Merchandise producten rondom Spiderman boeken een grote afname – ze staan bij de kinderen voor positieve superkracht en bevorderen de fantasie. Zo zijn ook de Spiderman brillen heel geliefd met zijn coole kleur- en materiaaleffecten. De veren zijn van dynamische Spiderman-designs voorzien. Ook kleine superhelden dragen graag deze brillen!

Frozen is een Amerikaanse animatiefilm, geproduceerd door Walt Disney Animation Studios. Het verhaal is losjes gebaseerd op het coole, maar o zo hartverwarmende sprookje ‘De Sneeuwkoningin’ van de Deense schrijver Hans Christian Andersen. Sinds de release van de animatiefilm in de Nederlandse bioscopen, zijn de sterke karakters en zoete personages uit de film niet meer weg te denken uit de kamers van de kinderen. De Prinsessen Elsa en Anna of grappige sneeuwman Olaf, hebben een magische uitwerking op de kleintjes – in het bijzonder meisjes zijn enthousiast over dit Disney sprookje.

Zelfs op de kleuterschool leren ze al het turbulente verhaal, de schattige helden en het logo van de film kennen. Het liefst zijn de kinderen de hele dag omgeven met hun idolen; dus NexZie biedt nu brillen die bij het thema passen. Beschikbaar in 12 verschillende modellen in twee kleuren, in de maten 43 – 47. Met acetaat in glanzende kleuren en bijpassende veren worden de dromen van meisjes vervuld.

Avengers: De beste voorbeelden van de Avengers zijn: moed, vrede en zelfvertrouwen! Zo zouden kinderen door het leven moeten gaan! Het team van superhelden uit het Marvel-Film Universum combineert verschillende superkrachten en gaan samen uitdagingen aan. Captain America, Iron Man & Co vechten zij aan zij en zijn ware idolen, waar jongens in de leeftijd van 6 tot 13 jaar naar opkijken. Met de bijbehorende brillen kan niets meer fout lopen. De grote en kleine avonturen kunnen komen.

marken_neu
Avengers
Translate »