DOOOS

DOOOS
Will-27-copy-2
2017-07-16-03.57.10-1-copy

DOOOS

Eigenaar
Nino Galvez
Mail: info@dooosdooos.com
Telefoon: +31(0)622602551
Website: www.dooosdooos.com

Het begon allemaal met de toen 16-jarige Nino Galvez die op vakantie zijn bril brak. Hij raakte gefrustreerd en hij wilde voorkomen dat dit weer gebeurde, dus ging hij op zoek naar een nieuwe bril en een brillenkoker, maar er was geen enkele brillenkoker die hij echt leuk vond.

Dat is de reden waarom hij besloot om zijn eigen brillenkokers te gaan ontwerpen en te produceren. Dat betekende dat het tijd was om zelf aan de slag te gaan. Een ontwerp bedenken en uitzoeken hoe het ontwerp in een echt product kan worden vertaald. Een geweldig mooie handgemaakte lederen brillenetui was het resultaat van zijn harde werk. Nino heeft zijn bedrijf DOOOS opgericht en wil zijn mooie exclusieve producten delen met de wereld.
Onze lederen brillenkokers zijn handgemaakt door ambachtslieden die al 20 jaar met leer werken. We ontwerpen onze producten met de nadruk op elk detail, met gebruik van kwaliteitsleer. Bovendien hebben onze brillenkokers een handige extra functie die het mogelijk maakt om aan uw rugzak, tas of riem te bevestigen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het meedragen van uw bril tijdens uw dagelijkse beslommeringen.

Translate »