Dusseldorf Eyewear

Düsseldorf Eyewear
Acetat-gebrandet-2

Düsseldorf Eyewear

Eigenaar
Mail: info@duesseldorf-eyewear.com
Telefoon:  +49 (0)211 – 55 95 100
Website: www.duesseldorf-eyewear.com

Düsseldorf – Metalen brillen zijn in de mode-metropool in Noord-Rijnland-Westfalen al lang geleden aangekomen. DÜSSELDORF richt zich, na de zeer succesvolle nyloncollectie, op titanium brillen in trendy metalen nuances zoals goud, zilver, koper, staalgrijs of antraciet.

Of het nu glanzend of mat is, in de trendy seventies stijl of in het piloten model – voor elk gezicht en elke specifieke smaak heeft het jonge label de geschikte versie. DÜSSELDORF EYEWEAR profiteert van de positieve berichten in 2018 over hun label in de optiekwereld. Mediapartners zoals optikum.at, aumedo, eyebizz en de opticiens volgen het modemerk uit het Rijngebied al vanaf het begin.
Het label heeft op de internationale brillenbeurs – OPTI – in München veel complimenten ontvangen en een hoop blije nieuwe klanten gewonnen en werd als een veelbelovend merk beschouwd bij de nieuwkomers.

Ook in de zomer van 2018 zal het label een speciale liefdesverklaring geven: de volgende foto shoot met bekende, populaire en modieuze brillen-liefhebbers uit de Düsseldorfse scene staat al op het programma. Na het succes van vorig jaar gaan we als nieuwkomer weer voor stijl en authenticiteit. De nadruk ligt op de titanium collectie. Of het nu met – of helemaal zonder neusbrug is – met een ronde of een extra brede pasvorm. Passend bij het seizoen presenteren wij onze mooie stijlvolle monturen en zonnebrillen. Hier brengt DÜSSELDORF EYEWEAR opvallende rode, blauwe en turquoise nuances in metallic-look op de neuzen van deze wereld.

Kijk uit naar een volgend #urban #hottes en #modual jaar!
Bezoek onze online winkel: www.duesseldorf-eyewear.com

DusselDorf_Basis Portfolio
Büffelhorn-gebrandet
Translate »