Embrosa

Embrosa
1-1_Embrosa_c

Embrosa

Social Media App
Mail: mailto:support@embrosa.com
Telefoon: +31(0)85  303 86 86
Website: http://www.embrosa.com

Wij zijn Embrosa. Waarschijnlijk ken je ons al, want we zijn het afgelopen half jaar druk bezig geweest voor je. Zo hebben we veel functies aan onze gratis app toegevoegd en veel nieuwe merken en social media berichten. Alles zodat je nog makkelijker en meer kunt delen op social media.

En niet alleen onze app groeit, ook ons team! Zo zijn we nu met zijn vieren om jou te helpen met je social media. Want wij geloven dat goede social media marketing voor iedere opticien mogelijk is!

Met onze gratis app kun je makkelijk, snel en professioneel je social media marketing verzorgen. In de app staan algemene berichten over optiek en berichten over merken die je met 1 druk op de knop kunt plaatsen op jouw social media kanalen zoals Facebook of Instagram. Vind je onze app leuk maar vergeet je toch nog vaak om iets te posten? Wil je helemaal ontzorgd worden op het gebied van social media? Dat kan ook, wij plaatsen de berichten automatisch voor jou. Natuurlijk nadat we ze ter controle aan je voor hebben gelegd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Download de app gratis voor iPhone of Android. Voeg onder ‘bronnen’ Bold toe om berichten van Bold te ontvangen en te delen!

Translate »