EYES2BE – GLASKLAR

EYES2BE - GLASKLAR
IMG-20170816-WA0003
Logo-Eyes2Be-met-de-3-i

EYES2BE - GLASKLAR

Gerard Daudey
Mail: info@eyes2be.nl
Telefoon: +3 (0)15 22 45 21 03
Website: www.eyes2be.nl

GLASKLAR “het origineel”

GLASKLAR, de bedenker van het unieke brillen reinigings-concept, heeft met het unieke navulsysteem en de kleurig brillenspray flesjes ervoor gezorgd dat de vak opticien op een professionele wijze brillen-onderhoudszorg kan bieden aan zijn klant. De waardevolle glazen van de klant, krijgen de onderhoud die ze verdienen. De GLASKLAR brillenspray, gemaakt van natuurlijke ingediende, zorgt ervoor dat de brillenglazen briljant schoon worden en in een perfecte conditie blijven.

GLASKLAR heeft zich in 5 jaar tijd ontwikkeld tot de meest innovatieve brillenspray leverancier in de wereld. Het unieke brillen reinigings-concept heeft ervoor gezorgd dat meer dan 2500 opticiens, op eenvoudige wijze klantenloyaliteit en klantentrouw hebben gegenereerd, en tevens milieu bewust ondernemen.

“Hoe simpel en effectieve kan marketing zijn”.

Bezoek de EYES2BE – GLASKLAR stand op de Bold fair en de Centrop fair, en proost met ons op het 5 jarig jubileum, en laat u informeren over het GLASKLAR concept en de nieuwste ontwikkelingen in het GLASKLAR assortiment.

Translate »