Façonnable Eyewear

Façonnable Eyewear
Schermafbeelding-2016-04-18-om-19.49.14
FAC-FP2248-MAGU
FPG15-1
Faconnable Portfolio

RVS Vision

Distrubiteur

Mail:  info@rvsvision.com
Telefoon: +31 (0)33 455 30 91

Façonnable Eyewear
Het Franse modemerk Façonnable laat zich inspireren door de rijke kleurenpracht van de Middellandse Zee. Filmsterren en aristocraten die genieten van een luxe vakantie aan de Franse Rivièra. Verscholen achter hun zonnebril, nippend aan een cocktail nemen ze elkaar op.

In 1950 opent Jean Goldberg op deze welvarende plek een simpele kleermakerij. Al snel wordt zijn vakmanschap opgemerkt en het duurt niet lang voor smokings van zijn hand op het filmfestival van Cannes worden gedragen. Zoon Albert leert het kleermakersvak van zijn vader en blijkt een geheel eigen kijk op mode te hebben. Hij neemt de zaak van Jean over. Sindsdien zijn de zonnige kleuren van de Middellandse Zee, de weelderige stoffen en de tijdloze elegantie het handelsmerk van Façonnable. In 1987 wordt aan de kledinglijn een accessoirelijn toegevoegd die onder andere ook correctiemonturen en zonnebrillen bevat. De Eyewear collectie richt zich hoofdzakelijk op het bescheiden doch moderne herensegment met een juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Façonnable Eyewear is een bescheiden, moderne herencollectie. Met een uitmuntende pasvorm en draagcomfort zijn vier duidelijk uiteengezette stijlen te vinden, namelijk de Progress-Line, de New-Vintage serie en de jongere Tailored Denim collectie. Zo is er voor elke man een gepaste bril.

Façonnable pour les Garçons
Uniek in de wereld is deze kindercollectie exclusief voor jongens! Façonnable pour les Garçons is sinds september 2013 de nieuwste uitbreiding bij Façonnable en alle mannen (van jong tot oud) kunnen hierdoor binnen deze collectie slagen.

Translate »