Fakbyfak

FAKBYFAK
08-02-01-sq
black-mantis_02_no-logo
fakbyfak

FAKBYFAK

Melnikov Alex
Mail: alex.melnikov@meistersreisen.com
Telefoon:  +74 95 21 15 258
Website: fakbyfak.com

FAKBYFAK is de nieuwe naam van FAKOSHIMA eyewear, opgericht in 2013 in Moskou. Dit is het eerste Russische merk van conceptuele zonnebrillen en optische brillen dat een aardverschuiving teweegbracht in de wereld van mode. FAKBYFAK is nu erkend in de optische industrie als de belangrijkste trend van de afgelopen tien jaar. FAKBYFAK is een statement en protest tegen ‘branding’ en belachelijke samenwerkingen ‘alleen maar voor de naamgeving van de oude merknaam’. We geloven volledig in een ongelooflijk product en goede service en dat moet altijd de kernwaarde van een bedrijf zijn, en niet alleen maar vermarkten van een logo met slimme marketing trukjes waarbij het meer om de naam gaat dan om het product. Dit is niet onze visie en we zijn gedreven en sterk genoeg voor deze onafhankelijkheidsverklaring.

Het is belangrijk voor ons om objecten te creëren die de verbeelding prikkelen. Voorwerpen die van nature gedachten en verlangens genereren, dromen en adembenemende fantasieën in zich verbergen. De mensen de kracht geeft om onafhankelijk te zijn, zijn eigen pad te kiezen en niet mee te lopen met de commerciële grijze massa, uniek te zijn op zijn eigen manier waarbij het hart sneller gaat kloppen en het individu onoverwinnelijk wordt.  FAKBYFAK ontwerpen zijn wisselwerkingen met de klassiekers, maar in een totaal nieuwe richting. Gebaseerd op traditionele vormen, dat hen in staat stelt om gedaanteverwisselingen, beïnvloed door de aanstaande beeldspraak, hun eigen nieuwe leven in te blazen.

Op hetzelfde moment, wanneer we spreken van het klassieke, is het vermelden waard dat de ideeën van FAKBYFAK geen tijd referentie dragen, waarbij we visuele ideeën uit verschillende tijdperken grijpen en beelden creëren die niet eerder bestonden. Voor hun eigenaren werd de FAKBYFAK zonnebril een insigne, een identificatiecode die gemakkelijk te herkennen is en “uw eigen” is – waar u ook bent en wat u ook draagt. Het is soort masker dat verbergt. Het trekt de aandacht, intrigeert en vormt nieuwe banden tussen de eigenaar en de omgeving.

Translate »