Frames & Cotton

Frames & Cotton
Home-Header-Slider-final
kozept-komplett

Frames & Cotton

Matthias Busche
Mail: matthias@frames-cotton.de
Telefoon: +49 (0) 6333 – 9935763
Website: www.frames-cotton.de

ACETAAT BRILLEN, NET ZO UNIEK ALS JIJ

Frames & Cotton staat voor premium, handgemaakte brillen gemaakt van katoen-acetaat en vervaardigd in de eigen fabriek van het bedrijf. We bieden een breed scala aan brilcombinaties voor een unieke stijl en de perfecte pasvorm.

De premium collectie
De Premium Collection bevat brillen op hetzelfde niveau als op maat gemaakte brillen.
Elk model wordt op bestelling gemaakt van eersteklas materialen in de hoogste verwerkingskwaliteit. Alle modellen kunnen worden gecombineerd met elke kleur en elk soort oppervlak of afwerking. De perfecte oplossing wanneer onze brillen goed bij u passen.

Het concept
Met het S.M.A.R.T. * productieproces, speciaal ontwikkeld door Frames & Cotton, kunnen kleine series en enkele producties worden vervaardigd.
Dit vormt de interface tussen vakmanschap en productie. Alle brillen ondergaan 42 fabricagestappen. Elke stap wordt uitgevoerd met de hoogste kwaliteitsstandaard. Het is echt vakmanschap; ‘Made in Germany.’

Frames & Cotton biedt een drietrapsconcept voor perfect passende brillen: Premium Collection, aangepaste productie en productie op maat * Eenvoudig meten en reproduceren van de behandeling

Filosofie
Elk persoon is zo individueel als zijn vingerafdruk.
Frames & Cotton heeft het op zich genomen om een ​​beroep te doen op de uniciteit van het individu. Stijl en smaak zijn niet de enige dingen die belangrijk voor ons zijn, maar ook een comfortabele pasvorm voor uw bril. Daarom bieden wij op maat gemaakte brillen aan uit onze productiefaciliteit.

Voor ons draait de productie vooral om innovatie zonder de ambachtelijke traditie en productie-expertise op te geven. Het product is niet aangepast aan de moderne technologie, maar alleen de technologie die het product verbetert, wordt gebruikt. Het gaat er nooit om om iets goedkoper te maken, maar juist altijd om het beste product van zijn klasse te maken. 3 stappen naar de perfecte pasvorm te kiezen.


2. AANGEPASTE BRILLEN
De aangepaste bril is gebaseerd op de Premium Collection.
Er zijn ook een aantal opties om uit te kiezen. U kunt het model, de kleur, de brug, de diameter van de glazen en de lengte van de veren vrij kiezen. De brillen worden vervolgens gemaakt met Simple Measuring And Reproducing Treatment, of S.M.A.R.T. in het kort. Deze unieke creaties kunnen natuurlijk verder worden aangepast met een persoonlijke gravure in de zijkant. De juiste bril voor iedereen die waarde hecht aan de perfecte pasvorm en hun exacte visies wil realiseren.

3. AANGEPASTE PRODUCTIE
Aangepaste productie is, tot op zekere hoogte, volledige individualisering.
U krijgt alle kansen die producten op maat bieden. Het is ook mogelijk om de vorm zelf te bepalen. Bovendien kunnen de vorm en vorm van de bril (5) variëren afhankelijk van uw visie. De relevante formaten worden bepaald met aangepaste hulpmiddelen. Vervolgens zetten we de gegevens over naar ons S.M.A.R.T. systeem en we creëren een uniek product voor u. De gegevens kunnen worden gearchiveerd voor latere bestellingen. Met deze aangepaste optie bereiken we een optimale aanpassing, de perfecte pasvorm en dus het beste comfort. De juiste keuze voor iedereen die weet dat elk gezicht heel veel unieke kenmerken heeft en dus uniek is. Dit omvat brildragers die op zoek zijn naar de perfecte pasvorm en die ook iets meer comfort willen bieden.

Translate »