Frency & Mercury

Frency & Mercury
F&M16
F&M1

Frency & Mercury

Agent
Next Department
Mail: info@nextdepartment.nl
Telefoon:
Chloë Hubner: +31 (0)6 46 16 27 91
Rens de Haan: +31 (0)6 40 76 85 35
Website: www.nextdepartment.nl

Het merk – het verhaal
Frency & Mercury begint met meer dan een naam voor brillen. Het is een beweging die in 2005 begon met het onveranderlijke motto: Laat uzelf zo bevallig zijn zoals u zelf bent. “Dapper en onbevreesd” is de kern van de onveranderlijke ethiek van het merk. De ontwerper, Eque.M, combineert dit geloof en superieure functionaliteit, om elke drager de bril ervaring van zijn leven te brengen. In een tijdperk van uiteenlopende identiteiten en een overvloed aan informatie, is het merk de enige echte die een unieke kijk nastreeft op stijl en luxe.

Vandaag de dag worden de gedurfde maar toch delicate creaties van Eque.M geprezen door wereldwijde mode leiders in meer dan 30 landen. Het merk heeft een bestaan ​​opgebouwd voorbij de mode-of functionele accessoires. Het is een levensstijl die de elegantie brengt in elke fan. Frency & Mercury streeft ernaar om het lot van je FaceScape te ontdekken. Ontwerper Eque.M is een van de meest opvallende brillen ontwerpers in de wereld. Geboren in Japan in 1980, begon hij zijn huidige reis in de Verenigde Staten, waar hij een leven opbouwde in Zuid-Californië op 20 jarige leeftijd. Hij dompelde zich onder in de echte sub-culturen van de westkust en werd beïnvloed door de verschillende leefstijlen van meesters in bepaalde vakgebieden in het gebied. Jaren later verhuisde hij naar SOHO, New York, waar hij een enorme wereld van jonge en cutting edge artiesten ontdekte, die een belangrijke invloed op zijn latere werk zou zijn.

Zijn volgende reis was om zijn roots te herontdekken in Japan, Frency & Mercury op te zetten en om zijn eerste zonnebrillen collectie te complementeren. De ontwrichtende en unieke ontwerpen werden onmiddellijk gespot door de mode-leiders over de hele wereld, en zijn naam werd al snel genoemd in de Aziatische en Europese markten. Op verzoek van velen, onthulde hij zijn eerste exclusieve optische collectie in 2007, die de naam Eque.M op de kaart zette. In 2010 introduceerde hij zijn lijn aan de Europese markten; en in 2012 ontving hij de ‘Newcomer of the Year’ awards in Zwitserland en Duitsland. Zijn reis om zijn eigentijdse en onderscheidende ontwerpen te presenteren uit Tokio, Parijs, Milaan en New York blijft voortduren.

Vakmanschap
Elke Frency & Mercury bril is de accumulatie van het beste Japanse vakmanschap, die alleen kan worden gevonden in Fukui, Japan. Durf en Onverschrokkenheid is onze deugd en een niet aflatende aandacht voor detail. Iedere vakman is trots op elke nauwgezette creatie, in de uitoefening van schoonheid en functionaliteit. Onze acetaat afwerkingen brengen u de schitterende kleuren en schitterende glans, wat onze handtekening is en dit vereist aanzienlijk meer tijd dan de gemiddelde procedure. Onze metalen creaties vereisen het gebruik van het zuiverste titanium, geraffineerd in Japan, dat samen met de ingewikkelde ontwerpen, geliefd is door critici en fans overal op de wereld. De passie van elke vakman, het streven naar het volgende “gewaagde en onverschrokkene” en liefde voor elke fan die we tegenkomen, is het verhaal achter elke bril. Handgemaakt in Japan door Frency & Mercury. De belofte van eeuwige passie voor uitmuntendheid en vakmanschap.

Translate »