Frenk

Frenk
_DSC2687-1

Frenk

Angelika van der Beek
Mail: angelikavanderbeek@gmail.com
Telefoon: +49 172 69 95 894
Website: www.frenk.it

GLAM SRL is de nalatenschap van FRENK OCCHIALERIA, de naoorlogse, inventieve brillenfabriek opgericht door Antonio da Deppo, een monteur, een pionier, een visionair uit zijn tijd.

Na het absorberen van de industriële designcultuur die in de jaren ’50 opnieuw in Turijn werd herboren, kwam hij terug naar Cadore in de geur van ketterij, waarbij hij deed alsof hij nieuwe materialen, nieuwe technologie en nieuwe smaak en stijl en geest in de lokale, slapende, stilstaande brillenproductie plaatste. Sinds die tijd gebeurden er veel dingen, de hele wereld is veranderd, maar we zijn nog steeds geïnspireerd door dezelfde waarden en missie, om stijlen uit te drukken en te vinden voor de hedendaagse persoonlijkheid, de wijze van uiten, de wens van cultuur.

Dus de betekenis van “light”, “look”, “clean”, “shape”, zoals in het verleden, is het dagelijkse bewerkbare brooddeeg bij FRENK, gekneed en versterkt door exotische, innovatieve, duurzame materialen om de geërfde missie te vervullen: creëer een unieke combinatie van stijl en schoonheid voor de menselijke gezichten.

_DSC2587-1
Frenk_Basis Portfolio
Translate »