Gamine

Gamine
_MT_0017
_MT_1479

Gamine

Eigenaar
Sergei Zubkouski
Mail: sergei@gamine.nyc
Website: www.gamine.nyc

De zon en de maan zijn twee rondvormige hemellichamen die ons dag en nacht vergezellen en ons hoop geven op het voortbestaan van het leven. Gelovend in het natuurlijke vermogen, de veerkracht en de relevantie van de ronde vorm lanceren we een nieuwe brillenlijn LUNE DU JOUR. Deze collectie met ronde lenzen is een organische voortzetting van de inaugurele SOLEIL DE NUIT-collectie van zeven zonnebrillen die in 2015 de start van GAMINE markeerde.

LUNE DU JOUR is allereerst en vooral een prêt-à-couture-accessoire, dan alleen dan een optisch instrument. Om deze reden zijn de brillen uit deze collectie niet alleen bedoeld voor corrigerende optica, maar ook voor het gebruik met plano lenzen zonder sterkte. We zien dat de vrije samenleving zich tegenwoordig niet langer voor zichzelf schaamt en klaar is om subliem, onderscheidend en anders te zijn. En dit is niet alleen buiten het reguliere culturele paradigma, maar ook binnen
de grenzen van het dagelijks bestaan. LUNE DU JOUR zal zonder twijfel niet alleen een favoriet accessoire van creatievelingen worden, maar zal ook dienen als een artefact van moed en non-conformisme voor elke vertegenwoordiger van een kosmopolitische samenleving. Het is de moeite waard om erop te wijzen dat heden, wanneer we onze nieuwe LUNE DU JOUR-lijn lanceren, NETFLIX bezig is met een documentaire GAGA: FIVE FOOT TWO waarin Lady Gaga onze roze bril GAMINE SAINT-MARTIN draagt. Dit is de beste aanmoediging voor ons en een bewijs dat we op de goede weg zijn.

Translate »