GANT

GANT
GRANT - Marcolin Portfolio
GA7212_01A_01
GA3251_001_01

Marcolin

Voor GANT begon het allemaal met het overhemd en ze zijn nooit gestopt met het opnieuw uitvinden ervan. Het is de basis waarop het merk is gebouwd. Innovaties zoals de kenmerkende plooi – die zorgt voor meer beweging – en de iconische locker loop, een favoriet van Yale student-atleten, hielpen om hun shirts populair te maken op de Oostkust campussen en daarbuiten. Vandaag de dag creëert GANT alles van sportjassen tot sweaters terwijl het zijn reputatie van kwaliteit, karakter en bovenal, perfecte overhemden behoudt.

Onder het Huis van GANT, zijn er drie gevestigde divisies: GANT, GANT Diamond G, en GANT Rugger. Deze divisies zijn opgezet om aan de behoeften en wensen van de consument te voldoen.

Naast kleding worden horloges, schoeisel, brillen en woninginrichting van het merk GANT ontworpen en op de markt gebracht door licentiehouders. Het hoogwaardige vakmanschap van het merk komt tot uiting in de GANT brillencollectie, zowel in de optische als in de zonnebrilmodellen. GANT maakt sinds 2013 deel uit van de merkenportefeuille van Marcolin.

De GANT brillencollectie biedt een exclusieve selectie van eigentijdse en modieuze stijlen gemixt met tijdloze klassiekers. De definitieve vormen en rijke kleuren geïnspireerd op vintage accenten worden gecombineerd om een collectie van optische en zonnebrilmonturen voor zowel mannen als vrouwen te creëren die on trend zijn zonder te fashion- forward te zijn. Subtiele branding en logo details zorgen ervoor dat elke stijl authentiek blijft aan zijn all-American erfgoed met een vleugje Europese verfijning.

GA_OptGroup_1600x900
GA_OptMan_1600x900
GA_SunGroup_1600x900
Translate »