Gerry Weber

Gerry Weber
161207_GW7105_FS2017_kl
161207_GW6044_FS2017_kl
Gerry Weber Portfolio

Gerry Weber Eyewear

Distributeur

Mail: info@sparklingeyeconcept.nl
Telefoon: +31 (6) 52 60 23 43
Website: www.sparklingeyeconcept.nl

Gerry Weber staat als een rots in de branding. Gerry Weber is vorig jaar een nieuwe weg ingeslagen met een nieuwe designer. De altijd zo klassieke stijl is wel behouden gebleven, maar nu met een nieuwe JONGE LOOK. Gedurfd maar toch tijdloos mooi. Monturen van de GERRY WEBER collectie schitteren door hun meesterlijke compositie van het ontwerp en materiaal.

De van hoge kwaliteit gemaakte modellen zijn nieuw en interpreteren klassiekers van de oogmode: Door de combinatie van klassieke vormen met design en georiënteerde stilistische elementen is de unieke extravagante charme van GERRY WEBER brillen ontstaan, die resoluut een aanvulling is op elke outfit. De materialen zijn onveranderd en van uitstekende kwaliteit.

Stainless steel, Japans titanium en acetaat van prachtige platen. Er is ook fashionable gewerkt met croco- en leatherlook. Gerry Weber heeft een verrassend nieuwe collectie die zeer concurrerend is. Ze zijn een nieuw tijdperk ingeslagen wat merkbaar is aan de eyewear zoals de zonnebrillen collectie. Op dit moment is Gerry Weber het snelst groeiende merk in de damesmode met 60 eigen winkels en 52 shop-in-shops bij grote gerenommeerde modehuizen zoals o.a. de Bijenkorf. Gerry Weber durft met Duitse kwaliteit, stijl en internationale allure de concurrentie aan voor de toekomst. Gerry Weber wordt vertegenwoordigd door Walter Koster van Sparkling Eye Concept. Sparkling Eye Concept vertegenwoordigt een drietal merken in Nederland. Gerry Weber (Duitsland) – Eyeconwear.it (Italië) – Matttew Eyewear (België).

Translate »