Glassing

Glassing
aya_gold

Frames4you

Wim van Minkelen
Mail: info@frames4you.eu
Telefoon: +31 (0)643639522
Website: glassing.it

Glassing is geboren in Ibiza, gedurende de zomer van 2010. Twee vrienden werden zakenpartners toen de Italiaanse Alessandro Forte en Stefano Ottone landden op het eiland. Geïnspireerd door de schoonheid van het eiland, de muziek en de inherente creatieve geest die er heerst, kwamen ze al snel op het idee om samen iets op te zetten.

Hun passie voor het verkopen van vintage zonnebrillen booste en dit was het begin van hun zakelijke samenwerking en al snel begonnen ze met het produceren van duizenden zonnebrillen met hun eigen multi gekleurde zonneglazen. Deze monturen vonden hun weg naar de inlandse distributeurs op Ibiza en in de vele clubs en ze verkochten ze als warme broodjes.

Alleen al in de zomer maanden gingen er meer dat 20.000 over de toonbank en men zag ze overal op de stranden en bars en dit continueerde in het opzetten van hun eigen merk “Glassing”

Nu enkele jaren later is de collectie uitgebreid met vele andere modellen, ook in correctie, en heeft het zijn eigen stempel gedrukt door hun creatieve geest die te grondslag heeft gelegen aan de huidige collectie.

Basis-Portfolio-Glassing
base-black
Translate »