Gold & Wood

Gold & Wood
Marquise

Gold & Wood

Het merk Gold & Wood is gebaseerd op een onschatbare rijkdom die het onderscheidt van al zijn concurrenten en een groot verzet vormt tegen massale industrialisatie: het vakmanschap. Met een erfenis die moeilijk te kopiëren is, hebben we een manier om betekenis te geven aan hun aankopen, emoties en merkwaarden en die de mens van nature in het hart van hun redenering plaatsen. Door het werk van onze meesterkunstenaars te belichten, benadrukken we de knowhow van onze fabriek en de unieke eigenschappen van elk van onze brillen. Onze klanten worden uitgenodigd om het hart van ons Huis te betreden, om de meest intieme geheimen van onze werkplaatsen te doorgronden. We bieden u de mogelijkheid om te genieten van een unieke ervaring door verbinding te maken met ons merk en zijn spelers.

Identiteit
Gold & Wood, een Huis van Uitzondering dat zijn eigenheid cultiveert en de traditie verpersoonlijkt, erfgoed en innovatie, authenticiteit en creativiteit. In 1995 creëerde Maurice Léonard, onze oprichter en muze, Gold & Wood en richtte hij zijn handgemaakte fabriek op in een kleine magische stad genaamd Hosingen, gelegen in Luxemburg. De eerste missie van Gold & Wood is het leveren van luxueuze en hoogwaardige brillen en sieraden. De Gold & Wood Master ambachtslieden cultiveren de perfectie van dit concept met behulp van de strikte regels van luxe vakmanschap. Ze blinken uit in het maken van uitzonderingsobjecten, ontworpen met de zeldzaamste edele materialen. Gold & Wood modelleert objecten van verlangen, altijd doordrenkt van een unieke knowhow.

Waarden
Onze waarden zijn gebaseerd op emoties en niet op behoeften. Authenticiteit, tijdloosheid, singulariteit en vakmanschap definiëren Gold & Wood volledig. De liefde voor het product, het respect voor de creatie, de authenticiteit, het gevoel voor detail dat de kwaliteit bewaart, hebben altijd onze keuzes georiënteerd. We cultiveren onze uitmuntendheid door ons te concentreren op creativiteit en innovatie, waarbij we ons onderscheiden van onze concurrenten. De klant vormt de kern van onze ontwikkelingsstrategie en we willen een unieke zintuiglijke ervaring bieden. Ons onderscheid: emotioneel kopen transformeren in een singuliere zintuiglijke ervaring. Onze luxe: emoties overbrengen, plezier en dromen schenken. Ons credo: herinterpretatie met zintuiglijke bewustzijn, de codes van elegantie en tijdloosheid. Geef prioriteit aan de overtuiging van ambachtslieden en innovatief ontwerp.

Knowhow
Bij Gold & Wood begint alles met een tekening … Dan komt de zorgvuldige selectie van houtsoorten, volgens hun adel, hun zeldzaamheid en de emotie die ze inspireren. De verschillende houtfineermaterialen zijn gevormd en subtiel geplateerd op dunne aluminium strips. In het hart van de werkplaats, een echt laboratorium van creatie en innovatie, geraffineerde precisie gemaakt met de hand, bestendigt een knowhow die onze meesterdeskundigen al decennialang hebben doorgegeven. Van de schets tot het uiteindelijke montuur, zullen tientallen technische stappen elkaar opvolgen om onze bril tot leven te wekken. Tijd is een belangrijk ingrediënt in de vergelijking van de fabriek, een creatie die onze vakmensen langer dan 6 maanden kan mobiliseren. Gold & Wood, een referentie op het gebied van innovatie en vakmanschap, die zijn identiteit en DNA behoudt en zichzelf voortdurend opnieuw uitvindt.

Erfgoed
Onze brillen weerspiegelen een sterke persoonlijkheid en een authentieke singulariteit. Zeldzame houtsoorten: wij zijn de enigen op de markt die een diversiteit van 12 verschillende kostbare houtsoorten aanbieden. Met de hand geschilderde natuurlijke zijde: ons erfgoed van bijna 25 jaar in de kunst van zijde ingebed in het hart van houtfineer. Koolstofvezel: we hebben de exclusieve controle verworven over de integratie van koolstofvezel in het hart van onze brilmonturen. Waterbuffelhoorn: we werken met massief hoorn met unieke kleuren en patronen, elke bril is anders. Puur goud en diamanten: we maken brillen van absolute uitmuntendheid volgens de regels van de juwelen industrie.

Carla
Eris
Gold and Wood - Portfolio
Translate »