Goldfinch

Goldfinch
Goldfinch_01
Goldfinch_02
GoldFinch Portfolio

Goldfinch

Eigenaar
PRIMUS OPTIK GmbH
Gabriele Rothgerber
Mail: g.rothgerber@primus-optik.de
Telefoon: +49 (0)7 172 18 495 23
Website: www.primus-optik.de

Goldfinch Original Eyewear wordt gekenmerkt door de beste traditie van vakmanschap voor brilmonturen. Ons doel: het bieden van een echt alternatief voor de huidige uniformiteit in bril-ontwerpen aan de man met smaak. Goldfinch Original Eyewear is voor de mondaine man.

Voor Goldfinch Original Eyewear worden alleen de beste materialen gebruikt. Met de beste individuele onderdelen creëren we unieke brillen die er niet alleen goed uit zien, maar ook comfortabel zijn om te dragen. Goldfinch Original Eyewear garandeert de consument de beste kwaliteit. Tevredenheid van onze klant is de belangrijkste drijfveer van ons bedrijf.

Goldfinch Original Eyewear is opgericht in San Francisco in de jaren ’50 en is geïnspireerd op de stijlen van dit Gouden gebied. De collectie van Goldfinch Original Eyewear is een fusie van de tijdgeest van de jaren ’50 en ’60 om de perfecte brillen te produceren. Voortzetting in de traditie die net zo actueel is als vandaag de dag, zoals het ook was 60 jaar geleden, heeft Goldfinch Original Eyewear de lijnen gemengd van Vintage en Modern.

Met logo designs op de veren en fijn bewerkte stijlen, heeft Goldfinch Original Eyewear veel consumenten getrokken die graag retro en vintage stijlen dragen. De passie voor brillen van de heer Samuel Baggert, de oprichter van het merk Goldfinch Original Eyewear, leeft nog steeds voort. We zijn er trots op zijn filosofie en traditie voort te zetten.

Translate »