H E L D E N

H E L D E N
Basis Portfolio_H E L D E N

helden optical

Eigenaar
Joey Diekman
Mail: info@heldenoptical.com
Telefoon: +31 (0)620020595
Website: www.heldenoptical.com

Op Bold verkrijgbaar voor de volgende landen:
Wereldwijd.

Opsmuk? Nah. Niet voor Helden Optical. Pure kwaliteit en eenvoud, dáár gaan ze goed op.

Sinds 2017 timmert Helden met veel plezier aan de weg. Opgericht om de liefde voor het fundament van de allermooiste bril te delen: de vorm van de lenzen en de manier waarop deze specifieke vormen terug blijven komen, overal waar je kijkt. “Keer op keer bewijzen bepaalde vormen de beste te zijn qua draagbaarheid en uitstraling”, zegt Helden. “Veel van de fundamentele brildesigns bestaan al sinds het begin van de bril, en zullen vast en zeker blijven bestaan. Wanneer je je daar bewust van bent, ontstaan de mooiste dingen. Want de aandacht die gegeven wordt aan de materialen en de manier waarop deze zijn vormgegeven aan de hand van die bestaande lensvormen, dát is wat een merk zijn eigen identiteit en gevoel geeft.”

No-nonsense, bij Helden. Hun monturen zijn voor degenen die houden van een ontwerp dat op zichzelf staat. Een bepaalde stijl en de herkenbare proporties van goede producten zijn tijdloos: een classic in de optiekmode, blíjft een classic in de optiekmode. Zo werkt dat. Alle goede dingen blijven bestaan. Net als helden, die blijven ook altijd bestaan.

BOLD OPTICAL FAIR 2020
Primeurtje! Op Bold Optical Fair debuteert de nieuwste collectie van Helden. Lichtgewicht, robuust aluminium. Én een compleet nieuw model: Vliegtuig. Daarnaast natuurlijk de mooiste 8 mm-acetaatplaten in frisse, heldere kleuren – óf diep en warm van tint. Wip dus vooral even bij ze langs bij stand #22 in Huis de Salentein om te zien waar ze het afgelopen jaar zo hard aan hebben gewerkt. Vinden ze leuk.

————————-

VLIEGTUIG

Speaking of pilotenmonturen: meer piloot dan dit wordt het niet. Model Vliegtuig van het Nederlandse merk Helden Optical. Robuust, maar toch lichtgewicht. Verkrijgbaar in verschillende stoere, stijlvolle kleuren. Saillant detail: het montuur heeft zijn naam niet perse te danken aan zijn uiterlijk. Beetje een vreemde eend in de bijt is het zelfs, want alle andere modellen van Helden heten gewoon model 1, model 2, et cetera. Vliegtuig is de dertiende vorm van Helden. In vliegmachines ontbreekt steevast stoel 13, want die brengt ongeluk naar verluidt. Voel je ‘m aankomen, ja? Géén model 13. Vliegtuig! Ontworpen door Eelke Veltman, beste vriend en meer dan een klankbord van de oprichter van het merk: Joey Diekman. Eelke is toevalligerwijs gek op het getal 13, onder andere vanwege zijn geboortedatum. Vliegtuig is uitgevoerd in aluminium en is een uniek statementstuk.

Helden
Vliegtuig-web
Translate »