H E L D E N

H E L D E N
HELDEN-40
Basis Portfolio_H E L D E N

helden optical

Joey Diekman
Mail: info@heldenoptical.com
Telefoon: +31(0)620020595
Website: www.heldenoptical.com

Helden is een collectie voor degenen die houden van een ontwerp dat op zichzelf staat. Een bepaalde stijl en de herkenbare proporties van goede producten zijn tijdloos: Een classic in de optiekmode, blíjft een classic in de optiekmode. Alle goede dingen blijven bestaan. Net als helden, die blijven ook altijd bestaan.

Eerder heb ik bij Bold mogen debuteren met de 8mm collectie. De afgelopen Bold met de aluminium lijn. Deze editie introduceer ik mijn 4mm acetaat collectie die naast zijn dunheid ook barst van karakter.

De 6mm acetaat platen (Japans of high density Italiaans) worden terug gevreesd naar 4mm, waarbij de functionele boog bij de neus er zonder warmte in gemaakt kan worden. Erg gaaf aan dit proces is dat er hele strakke lijnen behouden kunnen blijven bij de rauwere editie, hierbij zijn de CNC lijnen nog zichtbaar en worden de monturen door middel van zandstralen na-behandeld voor een perfecte mix tussen rauw en verfijnd. De modellen bestaan uit 11 kleuren per model. Vier van deze kleuren (gemaakt van de Japanse acetaatplaten) komen ook in een gepolijste variant beschikbaar. Door de uniekere maakwijze van deze nieuwe lijn wordt het polijsten grotendeels met de hand gedaan.

Kom dus vooral even bij onze stand aan in Pand 43 om alles met eigen ogen te zien!

joeyHELDEN-oog2muts
Translate »