H E L D E N

H E L D E N
Basis Portfolio_H E L D E N

helden optical

Eigenaar
Joey Diekman
Mail: info@heldenoptical.com
Telefoon: +31 (0)620020595
Website: www.heldenoptical.com

Op Bold verkrijgbaar voor de volgende landen:
Wereldwijd.

Opsmuk? Nah. Niet voor Helden Optical. Pure kwaliteit en eenvoud, dáár gaan ze goed op.

Sinds 2017 timmert Helden met veel plezier aan de weg. Opgericht om de liefde voor het fundament voor de allermooiste brillen te delen: in de kern bepaald de vorm van de lenzen voor een groot gedeelte hoe de bril als eindproduct is qua comfort en esthetiek.
Gaaf vindt Helden het dan ook om de weg tussen die kern en de uiteindelijke bril vorm te geven door middel van het maken van mooie keuzes met veel respect voor het materiaal en de diverse bewerkingen hiervan.

No-nonsense, bij Helden. Hun monturen zijn voor degenen die houden van een ontwerp dat op zichzelf staat. Een bepaalde stijl en de herkenbare proporties van goede producten zijn en blijven tijdloos.

BOLD OPTICAL FAIR 2020
Primeurtje! Op Bold Optical Fair debuteert de nieuwste collectie van Helden. Lichtgewicht, robuust aluminium. Én een compleet nieuw model: Vliegtuig. Daarnaast natuurlijk de mooiste 8 mm-acetaatplaten in frisse, heldere kleuren – óf diep en warm van tint. Wip dus vooral even bij ze langs bij stand #22 in Huis de Salentein om te zien waaraan ze het afgelopen jaar zo hard aan hebben gewerkt., vinden ze leuk.

Helden
Vliegtuig-web
Translate »