Haffmans & Neumeister

Haffmans & Neumeister
210726_Haffmans_Neumeister_Women_Emilio_sun_001
Basis Portfolio-haffman und neumeister

Eye Eye Caramba

Lars Gerrits
Telefoon: +31 (0)643 123 934
Website: www.haffmansneumeister.com

Haffmans & Neumeister, een in Berlijn gevestigd brillenmerk met een toegewijde focus op minimalisme en tijdloosheid, investeert in het geïnformeerde huwelijk van conceptueel ontwerp, nauwgezet vakmanschap en ongeëvenaarde materialen. Elke collectie lanceert monturen die zowel ambitieus als toegankelijk zijn en wordt gelanceerd met stijlen die worden gekenmerkt door een tijdloze en stille krachtige esthetiek.

Haffmans & Neumeister produceert al zijn brillen in eigen huis met behulp van vooruitstrevende technologieën en duurzame, op maat ontwikkelde werkwijzen. Elk montuur is met de hand afgewerkt met onberispelijke precisie en zorg en is gemaakt van verstelbaar ultradun roestvrij staal en glanzend acetaat, wat zorgt voor een consistente en perfecte pasvorm.

Ultralight, Ultralight+ en de nieuwe Bold-Collectie
Bold is voornamelijk een collectie van acetaat. Al onze collecties gebruiken echter het roestvrijstalen skelet als basis. Het is de vraag hoeveel er aan dat skelet wordt toegevoegd. Het is gewoon hoe een cappuccino, cortado, flat white en latte allemaal koffie met melk zijn, maar het is de verhouding tussen koffie en melk die hen definieert. Dit is vergelijkbaar met hoe onze collecties nu worden bepaald: de verhouding van roestvrij staal tot acetaat. Bold is meer melk voor espresso, Ultralight+ net iets minder, terwijl Ultralight de pure klap-voor-je-smoel espresso is.

210726_Haffmans_Neumeister_Women_Fairchild_029_a
210820_Haffmans_Neumeister_Men_Casper_021
Translate »