HENAU EYEWEAR

HENAU EYEWEAR
1_Lennen-Descamps-for-Michel-Henau-0646
5_aLennen-Descamps-for-Michel-Henau-0196

HENAU EYEWEAR

Mail: info@henau-eyewear.com
Telefoon: +32  56 22 35 92
Website: www.henau-eyewear.com

Henau gelooft in design dat het hedendaagse met het tijdloze verweeft. Een onconventionele blik op mode waarin vakmanschap en verbeelding besloten liggen.

Een diepgewortelde geschiedenis
Begin jaren ’80 leerde Marc Delagrange Michel Henau kennen. Ze hadden altijd hetzelfde pad bewandeld. Naast hun gelijklopende studies en passies, maakte ook hun zelfde kijk op design dat ze hechte vrienden werden. Meer nog, ze vonden in elkaar een uniek klankbord. Hun kunstzinnige benadering van design zorgde er bovendien voor dat ze elkaar elke keer opnieuw inspireerden. Na de trieste dood van Michel Henau, voelde het voor Marc Delagrange als vanzelfsprekend om de collectie van Henau verder te zetten.

Henau Eyewear
Henau Eyewear vandaag is het organische en tegelijk logische vervolgverhaal van wat Henau vroeger was. Weliswaar steevast met die eigenzinnige en tegelijk herkenbare stempel die Delagrange op elk ontwerp drukt. Tijdloze heritage vloeit als vanouds samen met de aparte blik die Delagrange op design werpt. Henau staat voor design dat het moment met het tijdloze verweeft. Een onconventionele kijk op mode waarin vakmanschap en verbeelding besloten liggen.

Sun
Henau Sun vertrekt als een van de weinige zonnebrillencollectie van optische functionaliteit. Het technische aspect domineert de collectie, het design regeert de uitstraling. De vormgeving van deze zonnebrillen legt het accent op materie en kleur en streeft naar een avantgardistisch evenwicht tussen beide. Henau Sun gaat prat op hoogwaardig Italiaans acetaat, met de hand in elkaar gezet in Frankrijk.

Tradition
Door de kracht van zowel design als materiaal ten volle te onderzoeken, creëert Henau Traditional ruimte voor een langdurige relatie met hedendaagse klassiekers. Henau Traditional streeft de perfectie na, eerder dan te gehoorzamen aan vluchtige trends of kortstondige codes. Overtuigd dat schoonheid tijd verdient om te groeien, tekent de lijn Henau Traditional voor een kenmerkende stijl die de seizoenen overstijgt. Henau Traditional kiest resoluut voor handgemaakte brillen, gecompileerd in Frankrijk of Japan.

Modern
Henau Modern vindt inspiratie op het raakvlak tussen tijdloze traditie en modern design. Deze lijn verbeeldt een hedendaagse look waarin een uitgesproken persoonlijkheid en moderne duurzaamheid stevig verankerd zijn. Elk stuk ontwikkelt een geheel eigen identiteit. Intelligent en verfijnd. Gesofisticeerd, maar eigenzinnig. Trouw aan zijn kernwaarden, staat Henau Modern garant voor een uniek designerstuk dat altijd modern blijft. Elke bril wordt met de hand gemaakt in Frankrijk of Japan.

Translate »