Hilde Quirijnen

Alleen het beste voor je team!
Web_20210504120131_IMG_4280

Hilde Quirijnen

Mail: hilde@eyematch.be
Telefoon: +32(0)472538309
Website: www.eyematch.be

Mijn naam is Hilde Quirijnen, aangenaam! Sinds 2020 ben ik eigenaar van het eerste recruitmentbureau voor de optiekbranche in België. Door mijn jarenlange ervaring in de optiek­branche, een oogkliniek en als recruiter weet ik als geen ander waar de pijn­punten liggen voor jou als onder­nemer. Het is mijn missie om de optiekbranche te helpen groeien door jouw ideale werknemer te vinden en aan je te binden. Heb jij dan die ideale mede­werker gevonden dan wil je deze uiteraard ook behouden. Ik help je dan ook graag het beste uit je team te halen.

Workshop
Personeelstekort, ook jij ligt er wellicht wel eens wakker van. Nieuwe mensen aantrekken is heel lastig en daarom is het des te belangrijker om je talentvolle medewerkers te blijven boeien. Zij bepalen immers mede het succes van jouw onderneming!

Zondag 20 maart vertel ik je tijdens Bold in een 20 minuten durende workshop graag alles over hoe jij je medewerkers kunt binden en boeien. Ik laat je graag zien waarom nu juist  communicatie en het bieden van uitdaging de sleutel zijn tot succes. Je kunt je aanmelden bij de ingang van Bold (maximaal 25 personen per sessie). Zie ik je dan?

Op Bold verzorgen Hilde Quirijnen op zondag en Marije Gerdes op maandag (4 x per dag) een workshop van 20 minuten die ervoor gaat zorgen dat jij vol nieuwe ideeën, inspiratie en motivatie klaar bent voor het komende seizoen. De beste kickstart die je kunt wensen. Kijk welke workshop het beste bij jou past en meld je aan.

Wanneer: Alleen op
zondag 20 maart.

Duur: 20 minuten.

Inschrijven: bij de ingang
van Bold! (max. 25 personen
per sessie)

Tijden: 11.00, 13.00,
14.00 en 16.00 uur.

Translate »