iOLANi Eyewear

iOLANi Eyewear
iOLANi-web-1
iOLANi-web-2
iOLANi-web-3

iOLANi Eyewear

CEO & Founder
Stephanie Hannemann
Mail: info@iolani-eyewear.com
Telefoon: 0049 (0) 179 680 75 70
Website: www.iolani-eyewear.com

IOLANi Eyewear is opgericht in 2015 – onze missie is om innovatieve producten te ontwerpen en te combineren met duurzame materialen, waarmee de brillenindustrie momenteel wordt vernieuwd. We zijn gepassioneerd over ons werk en geloven door brillen en sieraden samen te brengen in staat te zijn om onze klanten het optimale in design en functionaliteit te bieden. Met het hoogste niveau van productie – made in Germany.

We denken aan deze combinatie als – The Clash – waardoor we alle diverse mogelijkheden kunnen laten zien
voor onze klanten die leiden tot een individuele look die voor iedereen past ongeacht de gelegenheid of stijl. Wij geloven in individualiteit en dat elk persoon dit zou moeten uiten. Onze sieraden onderstrepen deze uniciteit.
We creëren complementaire ambachtelijke producten die diversiteit aantonen. Een hoge standaard in alle klanten-ervaringen is de sleutel tot iOLANi eyewear. Kwaliteit over het hele productieproces betekent voor ons dat we altijd produceren volgens de hoogste industriele normen met premium materialen. Alle iOLANi Producten zijn handgemaakt en traditioneel vervaardigd met de juiste tijd die nodig is om te garanderen dat elk product individueel in perfectie gerealiseerd is.

Waar komen we vandaan?
Wij zijn sieraden liefhebbers. Op verschillende sieradenmarkten in Hawaii verzamelde Maria enkele inspiraties – na haar terugkeer naar Duitsland begon ze te experimenteren samen met Stephanie hoe ze deze verzamelde sieraden konden gebruiken. Tegelijkertijd kwamen we snel op het idee van glazen kettingen die tegenwoordig ‘ouderwets’ zijn.

Met onze flair voor esthetiek zijn we begonnen om ze uit te testen op brillen en het leek wel of de combinaties van juwelen met brillen een verhandelbare symbiose tot stand bracht. Dit is hoe onze visie zich heeft ontwikkeld om brillen tot sieraden stukken te maken, die individueel veranderd kunnen worden door de betekenis van glazen kettingen als aanvulling. Hiervoor zijn wij gaan samenwerken met internationale sieraden ontwerpers, uit ons land Duitsland en uit ons inspiratieland Hawaii. IOLANi is een Hawaiiaans woord, dat in Amerika heel bekend is en ook de naam is van de Hawaiiaanse koning. Hawaii was de bron, de bron voor het idee, en het het was een groot verlangen dat we dit in ons merk zouden wortelen. Hoe kan het beter werken, als een concept dat in dit land scheppend is, om hem als merknaam te gebruiken. IOLANi betekent hemels, edel en koninklijk.

Wij als oprichters van iOLANi Eyewear komen niet via de klassieke weg. We komen vanuit andere richtingen / industrieën maar we houden van brillen en juwelen. Wij hebben deugden geleerd die ons in staat stellen om een ​​brillenmerk authentiek en succesvol te leiden. Stephanie heeft zich gespecialiseerd in productontwerp in de mode industrie. Hierdoor heeft zij product-en lifestyle know-how. Maria heeft de achtergrond van bedrijfsvoering met een focus op marketing en PR know-how. Met onze achtergrond (bedrijfs management en productontwerp) hebben wij de behoefte om individualiteit te bevorderen. Wij willen de markt openen voor onze combinatie van brillen en sieraden. Wij gebruiken onze hoge kwaliteit en esthetische flair om trends te creëren.

Bent u benieuwd naar deze nieuwe trend? Bezoek ons op Bold Optical Fair -third edition, 10 en 11 september in Nijkerk, Nederland

Translate »