izi content

izi content

izi content

Sven Krijgsman
Mail: info@izicontent.nl
Telefoon: +31(0)104363263
Website: www.izicontent.nl

let’s go digital together! Voor elkaar, met elkaar
izicontent is gespecialiseerd in digitale media en software-oplossingen voor specifieke branches. Binnen de optiek hebben we een uitgebreid klantenportfolio van opticiens en leveranciers waar we dagelijks voor mogen werken. Ook bedienen we veel klanten en fabrikanten uit de installatiewereld. Tel daarbij op audiciens en juweliers en je hebt de izi-labels te pakken. Maar ook daarbuiten werken we regelmatig aan mooie projecten voor tal van andere opdrachtgevers zoals de martieme sector. Niet alleen in Nederland by the way. Onze formules worden ook over de grens ingezet in België en Duitsland. Our goal? Klanten ontzorgen met specialistische diensten en innovatieve software tegen een betaalbare prijs.

Content driven websites en multi-site formules
Via modules en branche-gerelateerde content bouwen en onderhouden we slimme websites en webshops op ons geavanceerde iziCMS met push systeem (multi-site solution) en iziContent app. De actuele merkcontent van relevante fabrikanten en uitgekiende modules worden in huis vervaardigd, centraal opgeslagen en lokaal doorgepusht. Als webbouwer ontwikkelen we daarnaast ook websites en webshops voor opdrachtgevers buiten de genoemde branches. Offshore-bedrijven, een fabrikant van digitale gebitsprotheses en een webshop voor make-up zijn zijn wat random voorbeelden. Ook zij kozen voor de expertise van izicontent.

WDWA duurzaam advies- en realisatie software
Voor de W-installateurs bieden we unieke software om de verduurzaming van bestaande woningen te realiseren. WDWA is de door ons ontwikkelde digitale assistent die helpt tijdens de warme opname, bij het advies en de verkoop, die automatisch offertes en rapporten genereert en bestellingen klaarzet voor de groothandel. Met WDWA is verduurzamen echt binnen handbereik, met een enorme tijdbesparing voor de installateur van zo’n 80%.

Duovizion software: digital signage opnieuw uitgevonden
Met duovizion digital signage is het voor gebruikers kinderspel om de mooiste content tot leven te brengen op winkel- en etalageschermen. In tegenstelling tot de andere pakketten is deze software zeer gebruiksvriendelijk en beschikt het over tal van innovatieve features die we wereldwijd en per branche specifiek kunnen inzetten. Ook hier speelt actuele merkcontent van fabrikanten een belangrijke rol. Zowel de software als de players zijn in eigen beheer ontwikkeld.

izicontent-home-websites-naast-1
izicontent-home-wdwa-naast-7
izicontent-home-duovizion-naast-2
Translate »