Jacques Durand

Jacques Durand
Puntoottico1426_picc
13445811_1145556238842132_999856741029798866_n
Jacques Durand Portfolio

Jacques Durand

Agent

Tom Danneels
Mail: tom_danneels@yahoo.com
Telefoon: +32 475 64 31 63
Website:  jacquesdurand.com

Jacques Durand
Wie zijn we? En hoe is het allemaal begonnen? Jacques Durand, van oorsprong een opticien, evolueerde in de productie van brillen en distributie en kruiste het pad van Alain Mikli in 1978, in het begin toen ze nog slechts met zijn vieren waren. Hij had verschillende rollen in deze onderneming, die belast was met de producten, communicatie en sales. Een belangrijke datum was Silmo 1995, toen Jacques Durand product manager werd voor Starck Eyes. Het werken met deze twee mannen, Alain Mikli en Philippe Starck, was voor hem een ​​geweldige ervaring. In 2002 besloot Jacques dat het tijd was om zijn eigen vleugels uit te slaan en creëerde JDL (Jacques Durand Lunetier), een bedrijf dat diensten aan verschillende merken aanbood die een brillencollectie wilden ontwikkelen. Zijn meest opwindende project was definitief de Buggati eyewear collectie zegt Jacques, waar hij zijn beide passies kon combineren: exclusieve auto’s en exclusieve brillen. Vandaag de dag, met de financiële steun van Italiaanse investeerders, besloot hij zijn ervaring, passie en energie te combineren en zich te concentreren op het ontwikkelen van een nieuwe benadering van het begrip van brillen. Het bedrijf JDL herstructureerde zichzelf en werd JDO, wat staat voor Jacques Durand Occhiali, hij verhuisde zijn kantoren in Italië om de volgende merken te ontwikkelen en te distribueren: Jacques Durand en Veronika Wildgruber

Waar komt het allemaal vandaan?
Onze waarden zijn te zien in de kwaliteit van de materialen en productie. Al onze brillen zijn gemaakt in Italië en Frankrijk. Wij houden onze productie in Europa omdat we geloven in superieure kwaliteit en betrouwbaarheid.

Dat zijn wij!
Wij zijn van plan om de authenticiteit van de producten te benadrukken: de meeste bedrijven kunnen overal in de wereld gemakkelijk brillen produceren. De meeste van hen proberen het land van vervaardiging geheim te houden. De authenticiteit van de brillen van JDO schuilt in de informatie, zoals product traceerbaarheid, die wordt gegeven aan de consument. Elke productiefase wordt vermeld op onze productie-kaart die verbonden is met elke bril. De productie-kaart geeft weer welke verschillende fabrikanten en ambachtslieden betrokken zijn geweest bij het maken van onze producten. De naam, woonplaats, alsmede de aard van de geleverde diensten daarvoor zijn transparant en traceerbaar. De consument en de opticien zijn dus op de hoogte van alle productie fases die betrokken zijn bij het maken van zijn / haar bril. Op hun beurt kunnen opticiens ook profiteren van deze nieuwe communicatie-instrumenten om de status van hun eigen vak, evenals die van de fabrikanten te verbeteren, met wie ze een speciale professionele relatie ontwikkelen. Tegelijkertijd, zal de eigenaar van de bril dit initiatief van alle bij het productieproces betrokken bedrijven waarderen en promoten.

100% TRANSPARANTIE
De belangrijkste zorg van het bedrijf is niet alleen de kwaliteit van het product, maar wil ook de kwaliteit van de productievoorwaarden garanderen.

Translate »