Jacques Marie Mage

Jacques Marie Mage
Schermafbeelding-2018-06-29-om-21.45.14
Schermafbeelding-2018-06-29-om-21.45.32

4 I’s Exclusive Agency

Agent

Linda Deplacie
Mail: linda@lindadeplacie.com
Telefoon: +32 (0)9 223 32 75
Website: www.4is-eyewear.be

Na mijn reis naar Los Angeles, Californië in juli 2016, zijn wij bij 4I’s Exclusieve Eyewear Agency  trots om het nieuwe merk van Jacques Marie Mage (JMM), een innovatief luxe brilmerk, te presenteren.

Jacques Marie Mage (J.M.M.) blijft trouw aan zijn missie om onze collectieve geschiedenis te herstellen naar authentieke verhalen van menselijke creativiteit en deze om te zetten in zeldzame brillen , die het erfgoed van de wereld van mooie ideeën, progressieve denkers en charismatische estheten eren.

Voor de Circa Collection, heeft J.M.M. zich geïnspireerd op twee zeer verschillende periodes -het Amerikaanse Westen en de Italiaanse avant-garde – die toch verbonden zijn door de geest van kracht en vrijheid.

“Het begon met Pasolini, een Italiaans culturele spilfiguur -die, als filmmaker, dichter en filosoof, veel tegenstrijdigheden belichaamde- zegt de oprichter / ontwerper Jerome Mage. “ook de collectie is het gevolg van tegenstellingen: moderne en traditionele, gewaagde vormen en subtiele details.”

Met modellen die vernoemd zijn naar Italiaanse intellectuelen en Amerikaanse kolonisten, gebruikt de Circa Collectie haar toewijding van vakmanschap en artisticiteit  als representatie van individualiteit, een waarde aanwezig in beide historische periodes .

Voor meer info over deze collectie, neem contact op met de Agent voor de BNL: 4I’s Exclusive Eyewear Agency +32 (0) 9 223 32 75 van e-mail naar: info@lindadeplacie.com

JMM Portfolio
Beeld-2
Beeld-1
Translate »