Jisco

Jisco
Bild2
Portfolio Jisco 2

Jisco Eyewear SL

Mail: info@jiscoeyewear.com
Telefoon: +34 931 760 053
Website: www.jiscostyle.com

Over Jisco en onze Med Style
Jisco is een wereldwijd merk voor brilmonturen en zonnebrillen, evenals lederen tassen van hoge kwaliteit. Gevestigd naast de Middellandse Zee, laten we ons inspireren door haar landschappen en helderheid. In samenwerking met de grootste acetaat bedrijven creëren we unieke kleurencombinaties en exclusieve ontwerpen, gemaakt door en voor JISCO, die de identiteit en persoonlijkheid versterken van degenen die onze brillen dragen. Wij zijn mediterraans. Wij houden van de natuur, hebben haar nodig en voelen haar aan. Wij inspireren mensen om de natuur te verkennen en ervan te genieten en stellen hen in staat om gezond, creatief en verantwoordelijk te zijn door middel van een kwaliteitsproduct, gemaakt vanuit verantwoordelijkheid met het milieu en ontworpen om comfort te bieden.

Bij JISCO ontwerpen we elk model denkend aan ons ecologisch geweten en de wil om ons bedrijf te leiden naar een meer milieuvriendelijke aanpak, om met ons werk bij te dragen aan de bescherming van het milieu en om zorg te dragen voor de planeet waarop we allemaal leven. Ons doel is dat onze processen, materialen en producten steeds duurzamer worden. Wij hebben directe controle over het productieproces, volgen alle fasen nauwgezet op en zorgen ervoor dat elk stuk aan onze kwaliteitseisen voldoet. Onvolmaakt mooi en uniek, zo zijn al onze brillen, het resultaat van het manuele proces van polijsten en afwerken, de laatste fase voor ze op de markt worden gebracht.

Van acetaat naar bio-acetaat
Beetje bij beetje voegen we nieuwe modellen toe die geproduceerd zijn met grondstoffen van hernieuwbare bronnen zoals bio-acetaat, een 100% natuurlijk materiaal aangezien het afkomstig is van cellulose en 100% biologisch afbreekbaar is. Ook al is het acetaat dat in onze collectie wordt gebruikt voor 99% natuurlijk, toch is 1% afkomstig van aardolie. Dit nieuwe bio acetaat, ontwikkeld door Mazzuchelly, is 100% natuurlijk. Waardoor het mogelijk is dat het acetaat 100% uit natuurlijke bronnen komt, maar ook dat het 100% biologisch afbreekbaar is.

Titanium en acetaat
Opvallend in de collectie van Jisco zijn de brillen die verschillende materialen combineren zoals titanium met acetaat. Deze ontwerpen zijn echt speciaal door hun kleurrijk spel, hun rondingen in de monturen of het spel van delicate details met transparanties.

Ultralicht en zuiver titanium
Het ultralichte titanium van Japanse oorsprong is de nieuwste aanwinst in onze collectie. Dankzij zijn hoge zuiverheid en hoge dichtheid bereiken we ontwerpen met een grotere sterkte en duurzaamheid en een geringere dikte. Samengesteld uit 100% titanium modellen, is Pure Titanium het kroonjuweel van deze reeks, waarbij de maximale expressie van lichtheid en comfort wordt bereikt. Door middel van IP-plating, een complex en geavanceerd proces van het aanbrengen van kleur op titanium, bereiken we een hoge stabiliteit in het behoud van helderheid en kleur in de tijd, evenals een volledig hypoallergene barrière die ervoor zorgt dat het materiaal constant in contact kan zijn met de huid.

IK DRAAG DE NATUUR, IK DRAAG JISCO.

Bild-1
Bild3
Translate »